Jag sa du talar med en kvinna nu så ta å kamma dig och uppför dig

Rubriklåt: Ey gäri med Linda Pira och Molly Sandén, en eminent tjejpepp-låt att färga håret till ifall någon undrar
 
Hej från den maniska värmen! Jag har internet igen (!!!) och sitter på balkongen fast det är kväll wooop. Jag äter dumle och lyssnar på gamla potterless, så jag lever the best life. Och jag ska catch yall up om mitt liv! Jag och lilla solade en stund till, och sen åkte jag till stan och mötte upp Skogis. Vi köpte hårfärg, vin och subway-mat till mig och Lilla och babblade om folk som inte kan sluta tjata om när de bodde i ett random land i typ fem minuter och parasiter som går att kämpa mot fast man inte vill.
 
Sen kom vi hem där Lilla direkt satte igång musiken och vi kastade i oss vår subway. Mummms! Vi pladdrade om allt möjligt och efter någon timme satte jag mig i frisörstolen (min vanliga jävla köksstol lol) och fick håret färgat. Det är så jävla mysigt att färga hår och sjunga riktigt tjejiga låtar, som den i rubriken och get this party started. <3 Skogis frågade ut Lilla om hennes ideala tjej, så som hon ofta gör, och allt var väldigt wholesome.
 
När jag var ursköljd och klar bestämde jag att vi skulle leka telefonlistan, eller facebook-listan som det borde heta nu. Det är en gammal lek från mitt life där man tar ställning till vilka i ens liv man skulle kunna ligga med och inte. Alla är såklart bi och saker som partners och annat trams bortses oftast från. Det var jättekuuul! "Du har sett min själ", sa Skogis. I know! Vi skrattade mycket, många anekdoter från våra förflutna kom fram, vi sa ofta att vi skulle säga ja i ett vakuum. Det var en jävla strålande tid! Vi hade den bästa tiden ever! Sen blev det kaos om vilka som skulle gå och inte, men till slut gikc Skogis och Lilla sov kvar. Då fick hon höra en saga om Hagrid och alla hans "gulliga monster", som hon dock verkade vilja berätta själv med ganska dålig framgång. "hur skulle han få plats med en jätte (heter det jätte? Jette?) i sin stuga?" jag vet inte han kanske inte provar. Lyssna på sagorna unge! (Jag skojar bara.)
 
Idag vaknade vi och letade upp lite frukost (det fanns lite faktiskt!) och lyssnade på brittiska listan. Den är så sjukt jävla bra. Vi peppade varandra för jobbiga saker i life och sen åkte hon hem, basically, och då sov jag i tre timmar wooops. Men när jag vaknade märkte jag att jag hade internet och sen kom pappa och vi skulle handla. Först åt vi på max och fick lite quality time (eller nåt lol) och sen handlade vi. Jag köpte kräm. Jag är så jävla taggad på att äta kräääm! Med det sagt ska jag återgå till min dumle, ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Shass

Kära tjejsare, det heter jätte. Med ä. Så det blev rätt från början! :) <3

2020-06-27 @ 09:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0