let me tell you I adore you, oh let me take you home

Rubriklåt: Let's just fall in love med Marit Bergman som vi lyssnar på exaaakt nu
 
Hej från balkongen! Eller, som Lilla säger, "Lillastugan". Jag vet inte varför hon tycker att det är en stuga, men det är det enligt henne. Knäppboll är hon. Vi sitter i vääärmen och dricker isvatten och dör lite, men jag är väldigt glad för hon ger mig internet. Mitt är sönder! Det kränker mig! Jag hoppas det lagar sig snart så jag slipper typ ringa någon.
 
Igår åkte jag som sagt himma, och ja jag frågade mamma om klänningen. Jag köpte den på lindex förra sommaren säger hon. Låter: rimligt. Vi skulle hursomhelst fira hennes fölsedag! Vi åt lax och potatis och pratade om min fjällen-resa (det är en grej! Trots Saras totala negativitet när jag berättade om det), hur ofta alla är himma nowadays (det är ju bara där man kan sitta ute många), hysteriskt dyra hus som är jättefula och annat trams. Vi testade två olika sorters jordgubbsglass som mamma hade gjort och bedömde med liv och lust, och sen körde mormor mig hem i lagom tid. Så jag fick sitta i baksätet och vända mig mot fönstret, för det var viktigt. Kämpa miss rona! Ja det är tydligen så man kallar conrona nu, jag gillar det.
 
Så idag har jag surat över bristen på internet och därför lyssnat massor på pang prego, vilket i och för sig är väldigt somrigt. Nu pratar vi om att man måste dricka vatten, för det måste man (hej Kiti om du läser drick vatten för fan!), och snart ska jag till stan och hämta en Skogis och köpa vin. Det kommer bli: Life!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0