Nu står vi här hur fan gör vi nu, när alla våra lögner är slut

Rubriklåt: Ingen annan rör mig som du med Norlie & kkv, som sjöngs igår. Det var weird för Kiti och Fredrik duettade och jag kapade med en överstämma. Stelt.se
 
Hej från tåget! Vi är snart framme i Alvesta och det luktar regn här. Jag är trött som en anka och ska blogga om midsommar twäntytwänty! Igår var det ju midsommar i kubik och vänta nu kommer jag inte alls ihåg hur dagen började lol? Jo först sov jag när barnen tittade på tv (bästa sömnen ju!) och sen tror jag inte att jag gjorde så mycket på förmiddagen. Det stressades och fixades och jag försökte hålla mig ur vägen och göra en spellista, så det jag är bäst på. I alla fall det sista.
 
Vid tre kom Onna och partyt började! Eller nä. Vi satt på uteplatsen och jag försökte skydda mina superbrända armar och vi hade granndrama of doom. Kan berätta mer i detalj irl men basically skrek en granne åt oss för att vissa röker på uteplatsen och kallade oss "blindjävlar" och bara typ skrek på oss :( det var jätteläskigt! Hon sa också "skaffa glasögon" sååå det ska jag göra. Då ser jag ju, hur har jag inte tänkt på deeet? Sååå det blev lite jobbig stämning ja. men sen kom Stelllla <3 så då blev det bättre! Lucy kom också och därmed var alla samlade. Vi åt korv och babblade och lyssnade på musik under mycket förvirring för Fredrik testade en fancy musik-tjänst. Till slut funkade det! Vi åt också en tårta som Stella hade gjort (bässst) och pratade om typ askkoppar, markoolio, att sänka folks självförtroende, folk som hatar lax och en massa mer...det där var inte representativa exempel det var bara det jag kom på. När kvällen blev lång och både Onna och Stella hade åkt hem blev det intensiva dskussioner om att bry sig om sina känslor och en massa annat blaj, så märklig kväll...men också nice, tror jag. Jag vete fan.
 
Idag vaknade jag alldeles för tidigt och var baaakis. Det var fan inte ok. Barnen lekte hundar och krälade runt på mig, vilket var bäst av allt trots mitt tillstånd, och efter mååånga timmars slitenhet mådde jag bättre till slut. Så jag kunde duscha och äta, det var fan life! Ville typ tillbe potatissalladen. Jag lekte knäppa lekar med Lee och hon berättade thrilling tales, där det bästa citatet var "vi åkte flygplan. Upp i det blå! Eller nej det var svart då. Upp i svart!" queen. Sen skulle jag åka hem, men...jag hittade inte min käpp. Yeah. Jag vet inte heller hur. Sååå jag fick låna Kitis markeringskäpp och nu är det den jag får navigera med. Men jag tror att bernard är kvar hemma hos mig, så jag kan använda honom! Förlåt markeringskäpppen men du är störig och har inte ens nåt namn. Jag ska döpa den på dirren. Men ja, nu är jag på tåget och snart heeeeemmmmaaaa I need that shit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0