Så dumpa mig för helvete eller ta mig till din fru

Rubriklåt: Tro inte jag kommer bli kär med Maud Lindström
(ja jag kan inte planera for shit och sover bort all tid jag tänker blogga på, sååå det blev två inlägg på rad igen. Men efter idag tror jag att jag kommer ha mer koll!)
 
Hej från en trött Emma! Med jätteont i ryggen :( alltså varje gång jag går eller står i längre stunder och sen ligger ner, as I tend to do, kan jag typ inte röra mig efteråt. Det är ganska absurt. Men det är absolut inte mina krämpor jag ska tala om idag, utan om allt kul jag gjort sen sist och framför allt min gårdagskväll med Skogis! Vi solade på balkongen och hamnade direkt i intensiva samtal om otrohet och sex, så allt är som vanligt. En höjdpunkt var när jag räknade upp alla Skogis sexpartners jag kunde komma ihåg. Hon blev mycket imponerad av mina skills!
 
Efter ett tag fixade vi lax och äppelsallad (mummms) och jag hade till och med köpt pekannötkola-glass till efterrätt. Det var fan life! Vi sjöng med till rubriklåten och andra peppiga låtar och pratade mycket om folk som är rude, världens sjukaste möhippa (den kan jag berätta om för de som vill) och hur lite Skogis gillar barn. Vinet tog slut alldeles för fort, så vi bestämde oss för att ta kvällen till botulfs! Drömigt! Där dracks det mer vitt vin och jag lyssnade på ett intensivt samtal om hur någonting smakade och att känslor inte är smak. Vi hade jättebra samtal trots ljudnivån, som ökade drastiskt när ett gäng kom in och spelade på spåret, i lag och allt. Jag gick förbi dem på vägen till baren och sa att jag älskade dem och att jag hade fel på förra frågan. Skogis tyckte inte att jag var pinsam, så hon rular. Vi slutade i någorlunda tid och livet rulade!
 
Man kan ju tro att jag vilade idag då eller hur? Men nej, jag var på emporia med Emi! Där provade jag verkligen hur mycket kläder som helst och det slutade med att jag köpte en kjol och två klänningar! Den ni! Jag och Emi skrattade massor, kollade på många konstiga material och var otroligt strukturerade när jag provade. Vi åt lunch från olika restauranger, vilket ju är det bästa för vi har helt olika smak, och pratade om våra bästa gröter och konstiga anekdoter från mitt life. Efter lunchen var jag helt slut och hon med, så vi åkte till Lund och sen tog vi oss genom en handling på systemet...utan att be om hjälp! Jag var så stolt över henne! Förutom då när hon sa "du dricker inte så mycket vin va?" när vi precis hade tagit en låda vin. Jag tror hon tänkte på flaskor...eller så tänkte hon inte alls. Vi skrattade myyycket åt detta och efter en hel del mer förvirring kom jag hem. Så...nu ska jag vila va? ...nä. Nu ska jag till Lilla. Typ literally nu. Woops...vi får se hur jag mår imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0