save yourself from fading away now, don't let it go

Rubriklåt: The heart of everything med within temptation, för vi lyssnade på dem i söndags och jag pratade om den här skivan. Vi lyssnade inte på den här låten alltså, men jag kan ju inte ha ice queen som rubrik mitt i sommaren fattar ni väl!
 
Hej från inte balkongen, gasp! Back on the couch. Jag ska berätta om mitt life, så som jag gör I guess, och mest om i lördags. Jag och Linus åkte åt varsitt håll och mitt håll var him, där jag tog emot team osby. Vi skulle prova tårta! Eller de skulle, jag var mest där. Så nu är det bestämt vilken tårta de ska ha på bröllopet! Sen satt vi i trädgården och babblade om Vernon Dursley (finns mycket att säga om honom), annat konstigt i Harry Potter och såklart skvaller från våra lives.
 
Sen grillades det och vi blev "flyttade" (pappa ropade "kan du hjälpa mig att flytta dem, Helen?" och sen gick han till oss och sa att vi skulle gå till altanen. Han menade att vi skulle flytta möblerna men det var kul!) och fick olika kött och fiiinpotatis (det var en grej). Vi skrattade mycket åt min töntiga retoriklärare och pappas gömda personlighet (den är mycket väl gömd) och annat trams. Sen lyssnade vi på musik och kanske musiknördade lite fööör mycket (förlåt Annoushka!), så det blev mycket synth- och metaldiskussioner. Höjdpunkten var dock när mamma köade pappas hatband och vi fick lyssna spänt på dem. "Det är ju en bra låt, förutom ljuden!" sa mamma om det. Hon menade sången men ändå. Nu avbröts blogget av att Jossans true love Bentley kom och skällde, så jag gick ut och sa hej till honom och hans husse. Det var länge sen vi sågs!
 
Så, de åkte hem hursomhelst och jag sooov. Och igår var en så chill dag. Vi åt frukost på altanen, jag sov lite mer, jag och mamma tittade på gilmore girls och sen åkte jag hem. Där låg jag mest i sängen, åt chokladkakor och chillade, sååå life was good! Det är typ vad jag har gjort idag också. Men snart ska jag lämna huset woooop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0