She couldn't care less, and I never cared more, so there's no more to say about that

Rubriklåt: Hope is a dangerous thing for a woman like me to have med Lana del rey, en av de mest otippat fina låtarna jag vet
 
Hej från en något mer samlad Emma! Jag ligger i min säng (kändes länge sen jag vanlig-bloggade från sängen?) och ska väl prata mer om mitt life. Som jag gör. Igårkväll åkte jag him och vi åt middag med Ia och Jonne. Jag har saknat dem! Vi åt kött med färskpotatis, eller nypotatis som man säger i Skåne (jag visste inte att det var dialektalt, sjukt) och märklig rabarber-tartlett och pratade om insels, hur vi har haft det, folk som har för mycket energi och säkert en massa mer men det kommer inte jag ihåg. Det var trevligt hursomhelst och när de gick hem såg jag och mamma flera avsnitt av gilmore girls. Dröm-liv ändå ju.
 
Idag var projektet superstäda hos Emma! Så jag, mamma och pappa went at it och nu är det rent. Just det typan jag måste hänga upp tvätt kom jag på nu! Aaanyway, vad har jag mer gjort idag? Pratat med Stella har jag gjort, och sovit. Det är typ det? Det har åtminstone varit lite soligt och livet känns ganska överkomligt. Så, ett mini-inlägg denna afton, ni får hålla till godo I suppose.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0