What am I thinking, what does this mean, how could somebody ever love me

Rubriklåt: Forever is a long time med halsey, en av mina och Kajsas låtar (vi har många låtar...)
 
Hej från sommarkvällen! Jag sitter på balkongen och sippar vin (har slattafton med random box-påsar i min kyl...risky business) och peppar min sista kväll i Lund på ett tag. För imorgon drar jag! Om ni har saknat stockholmsinlägg kan ni vara lyckliga nu! Men detta är ett vanligt balkonginlägg och jag ska prata om min gårdag. Först träffade jag Emi och fikade i solen och pratade om vänskaper och annat sånt. Hon beordrade mig som vanligt att inte flytta till Stockholm (det är många som gör det...) och det var bra att hinna hänga med henne igen innan jag åker.
 
Eftermiddagen var märklig som fan, vilket jag inte orkar blogga om, men på kvällen kom Kajsa! Vi drack gott vitt vin och åt chips och lyssnade på Halsey och pratade om drama. Vi hatade på folk som inte förstår hyperboler, sjöng med i rubriklåten med stor passion och berättade om våra kaosiga lives för varandra. Efter ett tag blandade vi chokladmjölksdrinkar (så 2016) och lyssnade på Taylor Swift och jag berättade väldigt många fun facts om musik. Jag visade till och med klipp! Jag hatar när folk visar klipp men gör det själv heeela tiden. Hon berättade om en massa drama från tidigare i hennes liv och jag försökte förklara för henne att hon inte kan fixa folk, och sen pratade vi massor om Harry Potter vilket var ungefär life. När hon gick trodde jag det var ganska tidigt, men så var klockan typ två. wooops.
 
Idag har jag bara chillat och laddat inför resan. Ätit biltema-hotdogs och lyssnat på poddar och snaaart packat. Packa Emma! Gör det! jag gör det när solen går ner okej? Okej bra. Ses när jag lämnat Lund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0