You sang me spanish lullabies, the sweetest sadness in your eyes, clever trick

rubriklåt: Almost lover med a fine frenzy, kanske inte så romantisk men jag hörde den igår och tänkte oh shit jag hade glömt hur bra den här låten ääär
Shass: Tack!
 
Hej från husby! At last I'm here agaaaiiiin! Jag sitter i soffan och Stella blev precis väckt från sin nap av robotdammsugaren Gertrud. Hon började bröla bara sådär. Taskigt! Men det är såklart inte det jag ska prata om, utan om vår ettårsdaaag! Jag kom fram till Stockholm och Stella råkade stå precis utanför min tågdörr, utan att veta var jag satt. True love osv. Men en lady bakom mig sa att det var tur att jag hade en kompis där, så vi är ofc bara kompisar detta vet ni. Vi pussades demonstrativt såklart.
 
Vi handlade viktiga saker och sen åkte vi hem. Jag har saknat blåa linjen! Fast jag fick åka med ett sånt där gammalt fult tåg. Rip. När vi kom hem började vi direkt titta på Felix, för hallå har du träffat oss, och äta jordgubbar. Vi sov en stund och sen åt vi middag (riktig mat woop) och tittade mer på Felix ofc. alla våra favoriter! Och hon gav mig min presang: en träkloss med en spik i! Ni fattar inte men det är en grej från felix ok. Och under spiken hade hon skrivit "jag älskar dig" i punktskrift med andra spikar! True fuckin romance! Vi åt kladdkaka och gosade i soffan och som avslut på kvällen lyssnade vi på en extra mörk dokumentär. mums!
 
Idag har jag mest sovit. Stella hade en grej på morgonen, så jag vaknade av att hon kom hem och luktade sommar. "du har sol i håret", sa jag till henne. rimligt. Vi har tittat på todd in the shadows, ätit köttbullar och pasta ur skålar (rimligt) och nu ska vi titta på feel good. är du nöjd med det, Lilla? Du borde va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0