Everytime I get high I just think about you

Rubriklåt: Ganja burn med Niqi Minaj, som blev något av en grej igår eftersom vi båda trodde att den andra inte gillade den. Det där är en grej vi gör, typ att vi tror att de låtarna vi lagt in inte är den andras grej. En gång hade vi båda fått för oss att den andra gillade en låt, men ingen av oss gjorde det. Lol.
 
Hej från mig och mitt munsår! Det känns som om hälften av mig är ett enda jävla munsår atm. Det är jävligt gross faktiskt. Till och med ladyn på apoteket verkade tycka det. Men nu har jag en moj som kanske hjälper! Jag hoppas det. Så, nog bloggat om äckliga saker och on to damhäng! Vi åt färdigrätter och pratade massor om äldre män som det "känns konstigt med", mobbade the weeknd som vanligt, pratade såklart om glee, sjöng stämmor, pratade om Sagas resa till rom, drack märkliga drinkar och hade ett mycket bra life. Jag försökte övertyga henne om sin oerhörda lesbiskhet (det går inte men hon är min heteroflata forever), vi lyssnade på mer svensk musik än vi brukar, godis åts, vi skrattade jättemycket åt "dj munsår" (min nya musik-kariär), vi försökte säga "en oversharers bekännelser" (det går verkligen inte?) och alltså damhäng är fan the shit. Det är det roligaste som finns typ.
 
Idag var jag tvungen att vakna på morgonen, usch, för jag skulle till psyk. Där träffade jag en arbetsterapeut och en kurator och vi pratade om boendestöd, ekonomi och annat trams. Jag hade basically koll på läget, kom vi fram till, och ska söka boendestöd woop woop. Om jag får det kommer jag bli så jävla glad serri. Sen köpte jag och mamma thaimat och jag har pausat hemma ett tag, och nuish ska jag iväg till malmö för skriv! Ses när vi ses ungdomar! Just det, ni är tydligen förvirrade om varför jag kallar er ungdomar. Det är ju ett jättehärligt ord! Man kan vara gammal ungdom det är heeelt ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0