Jag vägrar låtsas som vi aldrig har hänt

Rubriklåt: Alla våra smeknamn med Molly Sandén för den hörde jag på radion igårkväll
 
Hej hej lilla är här! Hon säger att jag skulle skriva så, fast på skånska. Det kunde jag inte göra rättvisa. Men det är sol, och det kan jag göra rättvisa! (oklart hur) och jag ska prata om igår, för då trotsade jag allt (utom folkhälsomyndigheten faktiskt!) och gick på standup. Ni får inte slå på mig jag blir ledsen då! Jag åkte till rex och satte mig i källaren, helt själv. Okej där var några andra men kändes inte så. Jag var ditbjuden av Sandro, som jag känner från twitter och diverse poddar pga han är ett enormt poddfan. Nu är han ju även komiker och han inledde kvällen, men vet ni vad...det är nog bäst om jag listar. detta hände under kvällen:
-Vi fick se en "pjäs" om hästar som skulle prylas.
-Det var myyyycket publiksnack så det blev en del blindskämt. Även incest-skämt (om två glada syskon) och annat trams.
-Felicia jackson körde! Eller körde och körde. hon bara var weird. Älskar henne.
-Sandro köpte vin till mig pausen för att jag inte kunde gå upp och ner så mycket. <3
-Efteråt hängde vi och han berättade om tjejen han dejtar som är...wait for it...folk-violinist! Hon kan spela dragspel också! Dör på momangen
-Jag tjafsade massor med en norrländsk komiker-tjeja som var: snyggg. Sandro höll med. Om jag var singel hade han nog varit 1 bra wingman.
-Så till slut satt jag vid komiker-bordet och var malplacerad.
-Jag vill också ståuppaaaaa snälla make it happeeen!
 
Så, idag har jag träffat min nya ledis...förhoppningsvis. Hon var snäll och härlig, om än lite annorlunda från mig. Det blir nog bra! Och nu är Lilla alltså här, och allt är bra nästan. För det är sol och vår och folk äter våfflor (inte jag men ändå) och nu ska jag sluta blogga hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0