Motsatsen till kärlek det är inte hat, det är likgiltighet var det någon som sa

Rubriklåt: Tystnaden den sårar med Shirley Clamp, som vi sjöng fint igår
 
Hej från Onnas soffa! Här ligger jag som en potatis (varför säger man så?) och har gjort ett tag. Så det är inte ett jättespännande liv jag har, men jag kan försöka lista det!
-I måndags kom jag hit och åt middag med Onna, Kiti och Luna. Kiti kunde knappt prata, men hon var söt ändå och vi hade roligt.
-Sen lyssnade jag och Onna på boklistan och skrattade åt twiligt och sånt som man gör.
-Igår jobbade onna hemma och jag...jobbade inte alls. Såry. Vi lyssnade på musik, jag diskade (jättedåligt) och hon bakade en daim-kladdkaka som var muuuummms.
-Jag var nästan inte närvarande stora delar av dagen, men vi hade kul ändå. Vi åt pizza, vi sjöng låtar i varierande grad av finhet och vi skrattade mer än vad man kunde tro med tanke på att ingen av oss riktigt var på topp.
-Och idag. Idag...skulle jag iväg för att träffa stella och hennes kurator. Bara det att min jacka, mina skor och min käpp var hos kiti. som inte var hemma. Seriöst det dummaste jag någonsin gjort i hela mitt life. Liksom hur fan tänkte jag där? Inte, är svaret. jag tänkte inteeee.
 
Sååå det är typ det som har hänt, tror jag? Men ikväll blir det konsert! och imorgon...då kommer jag hem, har ni hört nåt sjukare i hela era liv elller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0