Och jag tror att jag blir galen snart om jag inte får va med dig

Rubriklåt: Hjärtat slår mot asfalten med Jenny Almsenius, en jättevårig låt för idag är det vår det är vår det är vååår (och jag tänker på min tjeja som precis kom hit också)
 
Haj nu är Stella här! Så det är fritt fram att så att säga inte träffa mig på ett tag. Jag ska seriöst inte träffa någon utom typ mina föräldrar efter den här veckan om de inte uttryckligen säger att det är chill. Är det försvarbart? Kanske inte men det är så förvirrande allting. Och på tal om oförsvarbara saker så var jag ju i osby igår! Vi åt middag på stora hotellet (vi tycker lilla hotellet också borde finnas) och där åt jag en jättegoood och svåräten hamburgare och sen creme brulee (jag orkade inte axanga låt mig va) med choklad och mynta och grejs. Och de bjöd! Jag fucking älskar dem. Det hade jag gjort ändå men ni fattar! Bjuder här på den rimligaste dialogen från denna middag:
Jag: Vi ska hänga i parker i sommar! Då ska jag köpa en liten...
Robert: Park?
*skratt osv*
jag: Det är för dyrt.
Robert: Men köp en billig park!
...japp. det ska jag göra.
 
Efter middagen hängde vi hos dem och visade varandra roliga saker ("öppnaaa!" och "buuu! Jag hatar jönköping!" var exempel), berättade "sagor" och var tramsiga. Jag sov över där och efter lite natt-drama, som de lyckligtvis sov igenom, vaknade vi och åt frukost och sånt. vi "jobbade" (det var inte mycket jobb där nä) och jag fick saker! Till exempel en högtalare (som var det jag menade i park-samtalet och Robert ba jag har en, du kan få den! Han sa samma sak om en hårddisk, så en sån ska jag också få. Dröm-liv ju! Jag fick kräm till lunch (jag älskar kräääm) och jag åkte hem, och nu är jag här. Med min tjeja! Så jag ska fokusera på henne nu, ses sen va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0