So when I see you on the bus I'll be drunk as fuck so I don't have to look at your face

Rubriklåt: On the bus med Ellen crauss, som hon inte spelade igår! Men jag inte bry, för jag älskar den och tänker ha den som rubrik ändå!
 
Hej från tåget hem! Ja, man trodde aldrig det skulle hända, men nu är jag på väg mot Lund igen. Där ska jag vara i...tio dagar! Starkt va? Nu är vi i Nässjö. Här ska jag inte gå av, för här har jag inte bott på sex år. Satan i gatan vad tiden går. Jag är liksom vuxen nu, säger folk? Jag är kränkt av detta!
 
I alla fall, jag ska prata om gårdagen. Och när jag hade bloggat kom Stella till mig och hälsade på! Vi åt chips och kramades och sen gick vi över till Kiti...som dammsugade så intensivt att hon helt missade att vi kom in. Vi ringde på dörren och jag skreksjöng bebe rexha och allt! Hon blev rädd. Efter en stund åkte Stella hem och Kiti till farsta (höll på att skriva "till stan", för det är ju liksom som att åka till stan för mig? Själva stan-stan är ju som att åka till malmö. storstäder är så jävla weird!) så jag gick tillbaka till Onnas place och hade egentid. På den unnade jag maj ett badkarsbad med cola och potterless-lyssnande, vilket var ungefär lika nice som det låter. I needed that.
 
När Kiti kommit hem och jag badat klart öppnade vi bubblet (hon har hittat en stor flaska bubbel som inte är vidrigt dyr! eller den är ju dyr va, men inte kräk-dyr) och lyssnade på artisterna vi skulle se på kvällen. Onna kom, vi åt köttbullar och makaroner (underskattat, yes I said it) och sen åkte vi till annexet. Det skulle ju bli konseeeert! Vi satt först på golvet och sjöng med i låtar och var konstiga, och sen spelade Ellen Crauss! Vi stod nästan längst fram och råkade hamna mitt i hennes kompisgäng, vilket vi inte alls fattade. Men vi sjöng med och rös när hon sjöng svinfint och sjöng nya låtar som vi äääälskar. Men inte on the bus. Hur vågar hon?
 
Efter ett (långt) tag gick Estraden på och de var också riktigt bra. Sångerskan var gullig och verkade kär i Miriam Bryant (who can blame her) och vi sjöng med och hade det bra. Men när de gått av mådde både Onna och Kiti dåligt, så vi flyttade oss från längst fram till waaay in the back. Där satte vi oss på golvet igen och återhämtade oss, och det var nog den bästa idén ever. Så där satt vi när Miriam Bryant körde och alltså hon var så bra! Och så mycket bättre (haha) än sist jag såg henne! Krunegård gästade på deras duett, vi sjöng med när vi orkade, hon hade väldigt roliga mellansnack ("jag åkte till nashville i höstas. Det kunde inte skada, tänkte jag, att vara i en annan tidszon...inte vara vaken när den jävla idioten är vaken.") och ja, det var riktigt bra. Sen tog vi oss hem, jag och Kiti pratade om viktiga saker en stund och sen sov vi.
 
Idag vaknade vi (motvilligt) och efter ett tag åkte jag in till centralen. Där mötte Stella mig (<3) och vi åt lunch på mc donalds innan jag satte mig på detta tåg. Och här...sitter jag nu. Smider möjliga planer för livet, vilar och chillar med life. Snart är jag hemmma. Tänk en sån grej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0