Every scar you left on me I'm gonna make a match, cut you with the dagger that you left in my back

Rubriklåt: Sweet revenge från Nashville, en låt jag nynnar på typ konstant och som dessutom har en så fantastiskt lesbisk vibe. Att hon som sjunger, iaf i serien, inte är gay är verkligen vidrigt in my humble opinion.
 
Hej från himma! Jag sitter i loungen och dricker vinbärssoda och snart ska jag åka till Skogis. Braaa liv, har jag. Men! Nu ska jag berätta en graj: Jag! Är antagen! Till skrivpedagoglinjen! Jag vet, helt absurt att vi redan vet, men så är det! Äntligen ska jag få lära mig om skrivande och pedagogik och få handledning igen och mums! Jag skrek på riktigt när jag fick veta det, rimligt osv. Jag åkte him igårkväll och mamma ba "jag har en överraskning!" och höll fram bubbel. Varför hon visste före mig: Min mail funkar inte fortfarande, så mamma kollar den åt mig ibland på webmailen. Jag kan också kolla den där, men inte svara på dem (inte pga ingmar tror jag utan pga jag suger), så hon är mitt mail-ombud nu...lol.
 
Hursomhelst, vi åt varma mackor och drack bubblet (Mamma: Det smakar lite illa va? Pappa: Nej, du är bara van vid champagne nu för tiden.) och tittade på de nya hittlåtens historia. Det resulterade i att jag och mamma hyllade svingelskogen och jag försökte få pappa att tycka om Jonathan Johansson, vilket gick sådär för jag hittade inte min favoritlåt. Kränkt. Sen tittade jag och mamma såklart på mentalist och mamma hade tittat på all handling utan mig, så jag fick se ett ganska chill avsnitt med en ny liten it-sötpojkvalp! Jag hoppade upp och ner nästan för han var en sån sötboll. Och en ny snygg poliskvinna fick jag också! "Nu händer det igen...är hon en bra karaktär eller är hon bara snygg?" sa jag. Båda, tror jag det var. Sen gick vi i alla fall och la oss och jag internetade i någon timme och sen sov jag, och vaknade till ägg som vanligt. Älskar att sova här. Och snart fortsätter bortskämmandet hos Skogis! Men innan jag slutar ska jag berätta mina två tankar om 50 shades of tönt, som jag ju "läser" nu med hjälp av Mark Oshiro:
-Såååå Ana är ju ett DID, eller kanske snarare OSDD-system? Okej det ääär en reach men hon pratar konstant om sina två alters "iner godess" och "subconcious" som liksom har utseenden och props och gör grejer. Hon kan prata med dem! Menar ju ofc inte att detta är medvetet men det är så jävla konstigt gjort och jag har inte tänkt på den vinkeln innan. Visste ju att hennes fantasi var cringe, men de umgås ju verkligen i huvet på na!
-En kul grej är ju att Christian (inget är kul med honom! men okej) började sin sexualitet som submisive åt en äldre lady. Så varför blev han dom sen? För att det är **so hot*', antar jag, men fatta vad kul om Ana kom dit som oskuld och han ba "kan du slå mig snela"? Hade inte det blivit en myyyycket bättre storyline? Då hade den här äckliga "bdsm och trauma"-biten också funkar bättre om den hanterades bra. I am genius.
 
Så, detta brydde sig ingen om, men med detta avslutar jag inlägget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0