Fight the venom, the good die young

Rubriklåt: Raise your banner med within temptation och Anders Fridén, som Robert lyckades höra att det var! Anders alltså. Sjukt eftersom ingen av oss gillar honom ens.
 
Hej från mig och min vidrigt störiga katt! Jag vet inte vad hennes probleeem är men hon vill störa mig non stop nu för tiden. Slänger ut na på balkongen och stänger fönstret snart. (OBS skoj) Nä, men nu ska jag kicka igång maj-bloggandet på riktigt, det var på tiden, och prata om i fredags när jag och Robert superhängde! Vi hade fått två skivor att lyssna på från cirkelns gäster och först lyssnade vi på Lillas favvoartist. Då skrattade vi mycket åt "dajdidaj", vad hus skulle säga och varför man dansar med folks ben. Det borde man inte göra. Efter denna eskapad åt vi mat och jag fick höra en saga (som var djupt upprörande!) och sen lyssnade vi på Peter Gabriel enligt pappas order. Där blev vi ständigt förvånade av hur det lät, men hade åtminstone roligt och tyckte nästan helt lika om allt.
 
När skivorna var avklarade åt vi efterrätt, lyssnade på min rock-lista och diskuterade djupa saker så som prostitution, min eventuella stockholmsflytt och vad man orkar med i relationer. Det var definitivt ett av årets viktigaste samtal. <3 Han åkte hem och vi upptäckte att Jossan spårat ur med bären till efterrätten, så det låg bär lite överallt. Till exempel i Roberts sko. Men vi trodde först att det var kräk så ändå en vinst. Och ja, igår var en sooovdag. Jag lyssnade på flashback forever, åt glass och sen skrev jag en twitter-tråd om Emma Black vilket ju kanske var det absolut läskigaste ever. Och nu är det tydligen söndag och jag ska iväg på märkliga strapatser, så vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0