I said maybe some other time, fuck you very much

Rubriklåt: Every state line med Ani Di Franco, för det är en lillig låt och det är synd om Lilla idag! För hon är sjuk och var på akuten! Men hon är hemma nu och har fått massa mediciner :)))
 
Hej hej vad dålig jag är på att blogga hallå! Men jag gör inte så mycket ändå. I måndags var jag himma och åt middag och tittade på massa mentalist med mamma. Vi åt ungefär hundra chokladbollar (för det var chokladbollens dag!) och blev så stressade av handlingen att vi var tvungna att spoila oss själva. Det var viktigt för annars hade vi blivit gaaalna!
 
Igår fick jag en jättebra nyhet, nämligen att mina pengar har kommit! Äntliiigen! Jag vill typ dansa omkring av glädje! Men det orkade jag inte, så jag låg mest i sängen. Lol. Jag åt fir-pizza i alla fall. Det var ungefär life. Gjorde jag nånting intressant annars igår? Det känns inte så? Och idag fick jag då höra om Lilla, så jag var jätteorolig för hennne! Japp jag måste skriva det i bloggen för hon tycker att det är sjukt att folk är oroliga för na. Hon har liksom inte fattat att hon är en viktig person i folks lives. Detta gör mig: Arg. Nu Kan jag också meddela att Jossan superbajsade så att det luktade "värre än kriget" som mormor brukar säga precis. Bläää. Jag kan också till exempel meddela att jag äter marabou fudge havssalt (mummms) (japp jag pratar om bajs och sen godis, I'm a diverse woman) och att jag lyssnar på mark reads fifty shades. Vilket jag tycker är ungefär lika hemskt som kul, men mest av allt tycker jag om Marks röst för den är så snäll och trygg. Så, det här var ju ett av mina mest kaotiska inlägg of all time, så eeeh vi ses imorgon eller nåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0