Jag var bara ett barn, hon var ett äventyr

Rubriklåt: Leila med Helen Sjöholm, def en lesbisk låt nej det är inte allls en cover av Billy Joel låt mig ha min drömvärld okej!
 
Hej från en solig himma-altan! Här sitter jag och fåglarna sjunger halsarna av sig och snart ska jag väl få lite jobb gjort, eventuellt. Vi får se. Men blogg ska jag få gjort, och i måndags åkte jag till Lilla. Som är frisk woop woop! Vi beställde maxmat delux, med både cola och lyxshake, och mådde fan perfekt för satan vad gott det var. Vi kacklade och gaggade som vi gör och på kvällen lyssnade på hennes lista med låtar från olika delar av hennes life. Så det blev många "var är vi nu? Vilket år är det?" och på många låtar hade jag också minnen vilket var jättemysigt. Vi åt popcorn och berättade om våra lives och blev hela tiden chockade över att vi är olika åldrar, sjuuukt! När vi gick och la oss berättade jag en harry potter-saga om när mr weasley blev biten av en orm och det inkluderade en massa sjuka grejer för alltså hp is intricate yall. Särskilt roligt hade vi när jag berättade att Nevilles mamma och pappa var på "trollkarlspsyket" och hon ropade "mamma!" av ledsenhet. Jag ropade "och pappa!" så då skrattade vi istället. Sen skrattade vi åt isbjörnar och elefanter och sånt vi gör, och sooov.
 
Igår vaknade vi och efter lite morgnande åkte vi till condeco för att jobba. Där åt vi mackor och sen jobbade jag med boken och hon med sin tenta. Jag blev väldigt grinig över alla ändringar (som var jätterimliga!) och efter någon timme fikade vi på äppelpaj och chailatte. Höstfika! På våren! När vi jobbat klart åkte vi hem var för sig och jag vilade, pratade med Kiti och hade ett bra life tror jag. Det var dessutom balkongsol, muums!
 
Idag vaknade jag för sent, men jag lyckades ta mig upp och in till stan där jag, Sara och pappa åt lunch på stortorget. Där diskuterade vi pastasorter och riiiktig dålig musik (jag tvingade pappa att välja mellan sina tre sämsta band, alltså vilket han skulle se live) och Sara fick jättestark mat so she was a sad Sara. Vi gjorde lite ärenden och nu är jag här. Vi får se vad som blir gjort, jag är sjukt seg i huvet känner jag så idk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0