My Lucifer is lonely

Rubriklåt: All the good girls go to hell med Billie Eilish som är en sån jävla banger! Om någon undrar
 
Hej från balkongen! Det luktar blommor och solen har precis kommit hit och det är så varmt och fint idaaaag! Seriöst värme är det bästa som finns i...hela världen kanske? Okej kanske inte men typ. Och igår lämnade jag ju er i solen för att redigera (nu lät det som om ni blev lämnade i solen, hoppas ni inte brände er!), och det gick väl ganska bra tror jag. Jag är snart klar med småpillet och måste börja tänka. Jag vill inte tänka :( men jag ska jobba på det! Det kommer nog lösa sign är jag väl börjar skriva igen. För ja, jag måste skriva nya saker i den här gamla boken! Inte liksom nya scener, men typ. Bläääää.
 
När batteriet i Ingmar sa hejdå såg jag pilot-avsnittet av nashville, vilket ju var en resa såhär efter tre år och mycket fangirlande, och sen åkte jag och pappa och handlade. Jag sjöng massor i bilen och var allmänt störig, så till slut frågade jag "vad är jobbigast: En glad eller en ångig Emma när man handlar?" pappa svarade "när du är glad lyssnar du i alla fall på vad jag säger." ändå rimligt. Vi handlade i den enoooorma affären och min fot bestämde sig för att act up igen, för vem fan trodde att den skulle bli frisk hahahaha, och när jag åkte hem chillade jag mest. Oj det var inte en bra mening va. Jag lyssnade på jävla Bruce till cirkeln (jag gör en grej av att hata honom nu) och sen åt jag chips och lyssnade på när Mark läste högt för mig. Senare på kvällen pratade jag med Linus och vi hann diskutera interna referenser som vi inte har, den berömda konflikten (mycket bra blev sagt!) och annat viktigt. Och nu kom Julianna calm down upp på shuffle, marry me du är den bästa låten ever. Hursomhelst...efter samtalet var klockan tre, woooops, och jag skulle försöka sova. Vilket inte gick för festen i en annan lägenhet hade urartat till skrik och bråk fram till typ klockan fem. Då blev det lugnt och jag fick sova.
 
...trodde jag. Det visade sig att jag sannolikt glömt mina meds två dagar i rad och alltså...mina drömmar. De var så vidriga. Jag drömde om nån slags tillstånd där jag aldrig kunde skilja på dröm och verklighet och hela tiden sa konstiga saker och alltså usch det går typ inte att förklara men fy fan. Hann också drömma att jag fick fem skivor på en vecka i skivcirkeln (jag blev arg!) och att lady dahmer gav mig ett geometri-prov, men det är mindre relevant. Så, idag har jag mest återhämtat mig från "natten", och nu kommer snart en Lilla. Vi ska ha #KristiSjöslag (alltså supa)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0