Och jag förstår musik igen

Rubriklåt: Dian Fossey med Säkert! som jag precis hörde och som också påminner om att vi spelade igår. Musik ändå, yall.
 
Hej från mig och den här varma datorn! Hur fan ska den här jävla datan överleva :( en dag kommer vi brinna upp, ingmar och jag. Men tills dess kan jag använda honom till att blogga, och det ska jag också, om igår när jag var hos Robert. Det tog typ två timmar att åka dit pga supersamåkning (det var flera evigheter sen det hände!), men när jag kom dit åt vi köttbullar och makaroner (det är en grej) och lyssnade på musik. Jag förvånade alla (mig själv) med att gilla en wilmer x-låt, jag mobbade alla sångare (förlåt till dem...kanske) och även om vi inte hade några sagor att berätta hade vi mycket att prata om. Och efter några timmar gick vi in i andra rummet och spelade! Och då visade han mig ett "emmedley" som han hade gjort! Han hade alltså satt ihop låtar som betytt nåt för oss, i d-moll! Önskar att jag kunde ha nån av dem som rubrik, men det går ej pga språk blä. Men det var verkligen det finaste jag någonsin varit med om, typ!
 
Vi spelade sen somebody that I used to know och dom tomma stegen, vilket var ungefär life, och lyssnade på alla ljud han hade valt till sin pianomoj. Så vi jämförde olika ljud med glas och stenar och han spelade blinding lights och don't you want me och sånt när ljuden krävde det. Bästa tiden! Efter spelandet pratade vi mer, drack god cider och peppade inför deras bröllop. Om det inte blir av slår jag fan sönder något. Jag åkte hem ganska mycket försenad, men kunde i alla fall landa i min säng lite efter 01. Och ja, idag är inte så mycket dag än. Men det kommer! Dag innan 16 är för töntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0