Sett henne sjunga, sett henne kriga

Rubriklåt: Sett henne med Silvana imam och dudes, en härligt gay låt som jag tycker passar här
 
Hej från en söndagstrött emma! Som dessutom har sjukt random smärtor. Först trodde jag att det var inne i organen, men nu tror jag mer att det är i revbenen jag har ont? Och det är inte "aaaaajjjjj"-ont utan ba...där. So confused. Men jag ska såklart inte bara blogga om mina konstiga smärtor, för det vore ju inge kul, utan jag ska berätta om min spektakulära lördag! Den började jag (alltså vid halv två lol) med att fika med Emi. Vi hängde på mormors och jag drack äppelte och vi catchade up och babblade. Synd att vi hann ses så lite denna veckan, but well.
 
Jag åkte iväg i en vanlig taxi (gasp!) och kom fram till Louise för fest. Jag stod och funderade på hur fan jag skulle hitta alla, för jag var ganska långt därifrån blindvägen, men jag hörde ett glatt ljud och tänkte "där är lesbianerna!" Så jag stormade fram genom cyklar och bomar och skit (jag stormade väldigt långsamt...) tills Em kom och mötte mig. Så jag hängde med Em, hennes tjej Filippa och Zelda, bästa tiden! Vi satt ute under "tak" och drack bubbel med hallon och pratade om "tjejer som gör saker", bra böcker och sånt, och efter ett tag kom Kajsa! Hon är hemmaaaa! Vi drack av hennes vin (jag var Emma snyltås) och pratade och sjöng med i musiken ibland och bara hade det så himla braaa! Louise själv swishade förbi och var en glad liten boll av fölsedag, och hen hade bakat så hiimla goda kakor! Älskar!
 
Alldeles för tidigt åkte jag him från festen. Där väntade familjen för grillpremiär! Vi åt fläskkaré och nypotatis med massa såser och sen rabarberpaj med grädde. You, ni bör vara avundsjuka. Vi pratade om "barnprogrammet med en kvinna på en kulle...själv i ett hus..." som mamma försökte hitta (nu är det nu, var det!), transpersoner (lika "kul" som vanligt) och annat blabb, och sen på kvällen såg jag och mamma det mest romcomiga avsnittet av mentalist ever. Det var riktigt amazing för de är så sööötaaa, och imorgon ska vi se det sista avsnittet! Jag är peppad! Sen sov jag där och sov jäääättebraaa.
 
Idag har jag sovit. Fick frukost och åkte hem vid tio, och sen sov jag mer. myyycket mer. Det var amazing på riktigt. Inget annat har hänt idag, för jag har varit 1 sov-boll. Nu ska jag avsluta dagen med att lyssna på en cirkelskiva i tid! Den ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0