Ursäkta min skånska jag är från skåneland, mördar mikrofoner som ingen annan kan

Rubriklåt: Röd & gul med general knas och två dudes som jag verkligen inte orkar googla stavningen på. Taskigt för det är de som är huvudartister...
(sifferinlägget är ordnat ifall någon undrar!)
 
Hej hej här är en deppig och ångig Emma som tvingar sig själv att blogga så det åtminstone inte är jobbigt ogjort. Så jag ska blogga om min lördag hos Sara, och då mådde jag jättebra istället så det blir lite disonant. Vi tittade på vad blir det för mord-livestream och drack såklart prosecco, eller prosetcho som det heter där. Vi chockades av alla stories och var väldigt förvirrade men det berodde mest på att vi lyssnade dåligt...och på att historierna innehöll helt absurda grejer som hissar i skogen. Sluta ha hissar i skogen det är inte normalt!
 
Vi gick ut med Haddock (det är Saras hund, länge sen jag pratade om honom) och försökte förstå vad Sara tyckte om folk och varför hon är socialt inkompetent. Det var en jävla resa med mycket "men jag tycker så här...eller nej vänta jag tycker inte alls så!" kände att vi var släkt ja. Vi kom hem och åt vegobullar med pommes och goood vidlökssås och lyssnade på svensk reggie, och sen fastnade vi där i köket. Då var också Benjamin med och det blev en redig festkväll! Benjamin gav mig groggar, Sara försökte rappa hela acon-låtar med mig och Benjamin som hype men (men till slut tog han över fast han inte kunde låtarna, för Sara var så dålig...), jag och Sara hade ett schlager-moment, Benjamin visade oss riktigt cringe norska låtar och vi slutade kvällen med en markoolio-singalong och en falsett-off på girls just wanna have fun. Vi hann också prata massor om våra föräldrarelationer och kompisar och grejer, dricka nästan-god öl och hade det riktigt jävla bra. Jag åkte hem vid midnatt och fixade det jävla sifferinlägget och sånt innan jag föll i dvala med riktigt creepy drömmar. Tack venlafaxin.
 
Igår var en konstig dag. Jag sov mest och sen var Emma Black framme hela kvällen så jag hade ganska lite kontroll över life. Men vi pratade med Kiti och det hjälpte för hon är: Bäst. <3 Och idag är en skräpdag som sagt. Måste snart get my shit together men jag har ingen lust :( men vi ses när jag mår bättre, eller ja det vet jag ju inte såklart men ses gör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0