Vi blir varken klokare eller yngre

Rubriklåt: Det svåraste med estraden, som jag just nu lyssnar på och som jag också pratade om igår. Seriöst det är en så catchy refräng och så svår att inte sjunga på bebbespråk! Den ber ju om det!
 
Hej från mig och från balkongsolen! Den är så fin, solen. Jag är mer okej-fin. Jag har fortfarande ont i mina revben, om någon undrar, och det stör mig att jag inte förstår varför! Kanske för att jag ska ha ett ont att gnälla om i bloggen? Säkert. Så, jag ska berätta om igår, och först sov jag väl halva dagen gissar jag. Nä inte riktigt, för jag skulle ha jobbat, men det gick inte för det var såklart en ångdag. Men framåt eftermiddagen släpade jag mig him och hängde på altanen, där jag skrev gårdagens oväntade inlägg, och sen hängde jag mycket med mamma. Vi döpte hennes surdeg, för det måste man, och sen hypade vi inför finalen av the mentalist som vi skulle se. Jag tyckte att vi skulle fixa en fir-kaka, och på det svarade mamma såklart "jag hittade en liten tårtbotten i frysen!" sååå hon gjorde tårta till oss. Vi såg först det första avsnittet, för det tycker jag man ska göra innan en final, och efter mat med tillhörande frågesport (där ett av lagen var så dumma i huvet att jag fick skam i hela kroppen) såg vi finalen! Det var spännande in i det sista, men vi åt tårta ändå och till slut gifte de sig! Woooo bröllop!
 
Jag åkte hem och efter några timmar sov jag. Idag har jag pratat med Kiti, ätit mat och nu sooolar jag i väntan på en st Saga. Damhängsdags här i Emmland! Ses imorgon, hur bakis jag är då kan jag inte veta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0