De blir arbetstillfällen för nån i alla fall

Rubriklåt: Hässelby med Sanna Carlstedt, en härlig proggig låt vi hörde igår och som passade bra i Lillas proggiga skol-life

 

Hej hej här sitter jag och väntar på min tjeja. Hon kommer snart och då ska vi äta chips. I am hype. Okej skoja jag är mer hype på tjejan än chipsen såklart men ni fattar. Och jag ska blogga om gårdagen, och då var Lilla här. Vi pluggade på varsitt håll, vilket betydde att jag läste folks texter och ropade saker som "de här namnen kaaaan inte vara i samma stycke!" och "men de har ju inte ens ätit sconesen!" medans hon lförsökte hitta artiklar om nationalteatern och blå tåget under mycket gnällande. Ändå ganska produktivt. Sen bjöd jag på valfri random mat från mitt hem, och sen...poddade vi! Ett nytt skamkalas är inspelat, mums! Så fort jag har en möjlighet att få in ett sd-kort i min dator ska jag skicka den till Onna, och sen blir det podd! Ääär ni hype? Jag är. Det blev ett bra avsnitt där vi inte hatade på män, utan på heterotjejer. Anything goes liksom. Vi åt damn suckers och drack must (oj förlåt spoilers) och sen lyssnade vi på lite podd och sen gosig svensk musik. Vi töntade oss i allmänhet ett tag, och sen åkte hon hem, vilket var oerhört töntigt. Så jag lyssnade på mer poddar och sen sov jag, tror jag? Och läste ut björnstad, för ja jag var ju tvungen att läsa boken för att kolla upp faktafel. De var många, men ofta förståeliga.

 

Idag har jag sovit. tyvärr. Har också pratat med Kiti om dåliga föräldrar och att hon faktiskt inte får ha cancer just nu, utan måste ställa sig i kön (hon är på magnetröntken idag, bara som det brukar alltså). Jag och pappa har varit och handlat och nu sitter jag här och väntar. är lite hungrig så funderar på om jag borde äta något? Hmm vi får väl se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0