Diferent demons, same damn devil

Rubriklåt: Same devil med Brandy Clark och Brandi Carlile, lesbisk country i d-moll med fina stämmor <3 och en jättesorglig låt dessuom
 
Hej från mig, mitt i natten som vanligt. Jag tittar på en jätteläskig reddit-video och mår allmänt konstigt, men jag ville ändå blogga för...det är bra. Seriöst, Jossan, du är så jävla störig. Tycker du att du har varit hemma för länge eller? Bara en månad ju, unge! Hon har stört mig hela dagen och imorse jamade hon jättemycket :( ni tror mig inte, för ni har inte hört henne jama, men hon kan. Det är läskigt.
 
Så, vad har jag gjort idag? Sovit såklart, och pratat med psykologen. Telefontid med psykolog är verkligen helt värdelöst. I wish it wasn't, för jag vill egentligen bena ut saker, men det blir mest att hon säger peppiga saker och jag orkar liksom inte get into anything. Sen åkte jag och pappa och handlade (jag köpte nya "matar", stolt) och sen har jag suttit hemma, ätit mc donalds-mat som jag köpte vid affären och tittat på quisses på internets. Alltså folk som gör quisses. Och nu ligger jag här och ska sova, så jag är superångig såklart. Eller nej, inte ångig. Ledsen kanske. Allt är inte ångest, Emma, ibland är du ledsen för att saker är sorgliga. Det är inget konstigt. Så...ja, nu ska jag tänka på sorgliga saker, kul. Men sen ska jag sova, så det kommer ordna sig :) godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0