I realize this is my last chance

Rubriklåt: Shut up and dance med walk the moon, dessutom Lillas favoritrad i sagda låt för hon sjunger den alltid med mycket passion
Annoushka: Oj, det var mycket mer än vi hade. Jävla u-hamn. Nä, det är säkert bara som Linus säger.
Linus (såg inte hela ditt namn och hinner inte kolla nu): Jag har inte kunnat fråga än! Ska göra det imorgon.
 
Hej hej här sitter jag och Robert är här. Det där med att blogga i tid är tydligen...svårt. Men jag ska prata om (som jag ofta säger) min gårdagskväll med Lilla. Fryspizzan åts och vi lyssnade på no words och andra låtar så högt att högtalaren blev kränkt så jag fick hålla i den (den behöver nya ben :() och sen lyssnade vi på en podd om skrytsex. Det är sånt vi gör nu för tiden. Vi gillar tydligen poddar om sex. Vi läste också mina allra första blogginlägg, som var...en resa. Jag fick förklara nästan allt, men när jag väl förklarat så var det ganska roligt. Hon fick lära sig mycket om mina tankar och hur de hoppar, det är tydligen inte helt lätt att hänga med i. Såååry. Sen blev jag jättepigg och då sa hon såklart "jag vill sova", så efter att ha berättat om flygande bilar lät jag henne göra det.
 
Och idag sov vi, och vaknade, och när hon åkte städade jag lite med pappa och nu är vi här. Vi pratar om isbjörnar och musik, för såklart musik, och nu ska jag sluta blogga. Det blev ett kort blogg. Så kan det gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0