I'm not a heterosexual man, I don't tic your boxes that's not who I am

Rubriklåt: Heterosexuality is a construct med Oncind, en härlig och queer och brittisk låt som jag älskar att vråla med i och som vi sjöng igår
 
Hej från vår totala lat-koma! Vi tittar på felix och har suttit upp typ max tre timmar idag. maaax. Men igår var vi ju sociala, med Lilla! Vi lyssnade på brittiska listan, köpte pizza från kryddan (Jag: Jag är lite sugen på sallad. Lilla: Jag med. Stella: Men vad är det med er? ...vi köpte pizza allihop) och jag och Lilla drack cider och sammetsvin. Vi hittade covers som inte var covers utan original, stod i kylan när Stella rökte, pratade massor om Stellas familj ("jag vill banka på alla! Förutom några, för de vill jag klappa." jag hade känslor), sjöng pistolhot-stämmor, åt choklad och hade ett bra liv i största allmänhet. Jag fick gosa med mina två bästa gosare! Drömmen!
 
Idag vaknade vi först på morgonen och åt frukost, men när Lilla hade gått satte vi igång black metal-morden och sov som stenar. Jag drömde om att djävulen låg med en ung tjej och typ låtsades vara en gymnasiekille, men sen kastade hon ner honom från balkongen när en viss låt spelades och hon såg vem han egentligen var. Annars var han bara en douche i allmänhet. Sen har vi tittat på kitchen nightmares, drömt om att öppna ett lesbiskt café och legat i sängen typ. Kul life. Och min rygg gör nästan inte aaaalls ont längre! Woop! Så, ja, that's the life. Och nu ska vi väl...titta mer på felix? quality entertainment är denna blogg, absolut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0