It's the love we have chosen, it's the love that has chosen us

Rubriklåt: Departures med Grace Petrie, en sång om att ens tjeja åker hem ifrån en <3 och det har ju min tjeja gjort nu :(
 
Bloggandet i november går jättedåligt, det måste jag säga! Men här är jag i alla fall, och Stella har åkt hem. Jag tröstar mig med goblet of wine och grillchips men jag saknar henne ändån. Min vänstra klänningsaxel luktar Stella, för vi har gosat så mycket. Det är fan sjukt i huvet men också coolt. Detta har också hänt:
-Vi har tittat på dokumentärer om tolvåriga mörderskor (den gjorde mig förbannnnad) och pedofil-präster (den gjorde mig bara sur så jag ragequittade den).
-Stella har skolat vilket var himla tråkigt. Jag sov mest. Lol.
-Vi har gjort övningar vi lärde oss på Mica och det var himla coolt. Vi är bäst faktiskt
-Igår kväll satt jag uppe när Stella sov och hittade en massa nya bra låtar och pratade med Kiti om vad som egentligen är dåligt och vad samhället tycker är dåligt. Ändå spännande.
-Inatt vid 03 åkte Stella härifrån och tog nattåget hem. För hon är sjuk i huvet och valde att sova hos mig i några timmar istället för att komma hem en normal tid. Vet ni vad jag tror hon är kär i mig :)))
-Jag har fått veta att jag får csn den här terminen! Massa massa cash till mig!
-Jag har också fått jättedåliga nyheter som suger på alla sätt. Jag vill sparka nån i huvet :(
-Idag har jag sovit hela dagen, chillat, handlat och fixat här hemma för här såg seriöst ut som ett fucking krig. Rip mitt hem osv.
-Usch fattar ni att jag itne kommer bo här om ett år? Fattar ni det? I'm hype men får också total jävla panik för min lägenhet är en så central del av mig. Och då ska vi inte ens börja prata om alla människor jag kommer sakna :((
 
Så, det är det som har hänt. Lovar att mer kul saker kommer hända snart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0