Jag såg stora havet idag och jag förstod hur stort det var

Rubriklåt: Stora havet med Jakob Hellman, för jag tänker prata mycket om honom i inlägget sånivet
 
Haj haj! Här sitter jag med Stella och Lilla. Vi tittar på reddit-videor och jag ska nu blåga för jag kan inte göra saker i tid. Det går: inte. Igår efter blogget tittade vi mer på kitchen nightmares och sen åt vi fryspizza och tittade på "Emmas dåliga program" aka så mycket bättre. Sååå här kommer mina tankar!:
-Tove Styrke är en sån sötbollll! Hon ser så mjuk ut <3 helt okej tolkning också.
-Tommy gjorde en bra sista tolkning. Dude is talented. Anas tolkning av Tommy var också okej, inte så spännande men kul att hon inte went piano with it.
-Pluras tolkning sööög. Jag ville slå någon.
-Men vem fan bryr sig, det här handlar om Jakob Hellman! Han är kingen av alla kingar samt en söt bäb. Allt han sa fick oss typ att pipa. Och hans tolkning! Så off the charts bra! Den ligger i listor nu kan vi säga.
-Krunegårds tolkning var okej. Han är bra men meh jag vet inte han besvikar mig.
-Men nästa vecka! Helen Sjöholm! I'm gonna lose my fucking mind!
 
Så, efter denna urladdning tittade vi på...nånting? Jag kommer inte ihåg? Todd in the shadows tror jag. Och sen sov vi, eller ja jag väntade hundra år på sömn, men det är standard. Och idag träffade jag Alex. Som läser bloggen vet jag nu! Hej Alex! Vi fikade på espresso house och pratade om julklappar, störiga föräldrar och jättemycket om bollhav. Jag vill ha ett bollhav hemma :( tänk så hade man det! Och efter att ha köpt mina meds och godis till ikväll kom jag hem, och nu är jag här. Cidern väntar på att bli drucken, så vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0