I bet God's a dyke, and she made rainbows to give us a sign

Rubriklåt: God is a woman med Rett Madison, min nya favorit-gaylåt som vi beltade ut igår
 
Hej och hallå det är fredag! Ingne har koll på vad det är för dag nowadays så nu berättar jag. Men jag förvirrar detta genom att mest blogga om igår, och då var det ju torsdag. Då var jag på intervju! Så ni blindos som läser (alla som läser) kan peppa att få höra mig i Skånes taltidning nästa vecka. Jag pratade en massa om...saker, alltså jag vet verkligen inte vad jag pratade om, men det var kul! Jag har intervjuats som författare nu woop! Och nu är min bok klar i punktskrift, hur hype? Talboken är klar om några veckor! Då måste Lilla läsa den moahahahahaha!
 
Men ja, när jag intervjuats klart och vilat någon timme åkte jag till Lilla. Efter två långa mörka veckor utan hennnne! Och vi skulle fira hennes flatelsedag! Vi drack mystisk öl och sammetsvin, lyssnade på vår flatlista och Lilla lagade lax för hon är: queen. Lax är goooott! Inte lakrits som Linus trodde att jag skrev igår. Blind är han. Han kommer inte läsa detta för han läser bara mushar säger han, så jag kan mobba honom bäst jag vill! Anyway...vi lyssnade på en härlig podd där jag fick starka moderskänslor för en då 24-årig gaykille och vi lärde oss uttrycket "jag har bajsat, ska vi ses?" som nu är 1 st grej. Vi följde upp detta med bubbel och att leka "x eller y" som jag nu döpte den till, där man får två val och en ska man ligga med. Sen stannar den personen kvar till nästa val. Vi lärde oss nya saker om varandra, jag rantade om att Lilla bara gillar fula killar (tur hon är gay då) ("jag tänkte säga en riktigt ful jävel, men sen kom jag på att han har du redan legat med!"), vi rörde oss från dyn till backra tjejer och allt var himla kul. Sen berättade jag en spök-saga och Lilla var superrolig ("Jag vet att en är nästan huvudlös." "Ja, han heter Nick." "Kan han nicka?"), och sen sov vi.
 
Idag vaknade vi och råkade börja dagen med politik-samtal, lol. Jag var ganska ångig, men vi åkte till condeco för frukost ändå och drack chailatte woop! Vi pratade om min dumma fula bok som kanske inte ska bli så dum och ful after all, och sen åkte vi åt varsitt håll och jag...landade i min säng och låg väldigt stilla i många timmar. Ibland sov jag (och drömde om en dement morfar som åt chicken nuggets) och ibland inte, och nu är jag uppe ett tag. Jag äter fancy praliner och lyssnar på poddar, och snart lär jag gå och lägga mig igen lol. Imorgon måste jag vara vaken hela dagen faktiskt!

Kommentarer
Postat av: Han som inte brukar läsa sånt här

Jag... råkade läsa detta... för att jag tyckte att jag såg mitt namn.

2020-10-27 @ 22:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0