I'll be your light, your match, your burning sun

Rubriklåt: Love runs out med one republic, en av de peppigaste låtarna ever! När vi hörde den för en stund sen låg jag verkligen i sängen och viftade med armarna i nån slags pepp-dans lol
 
Haaaiii från blindhuset! Jag sitter i Onnas soffa och hon jobbar. Nu gör hon faktiskt det, men det har inte blivit mycket jobb hittills idag. Men jag är långt efter nu, så ja, i måndags kväll...då såg vi quick-filmen ja. Jag blev fly förbannad som vanligt när sånt kommer på tal, men filmen var väldigt välgjord och skådespelarna var off the charts. Jag råkade också blanda ihop alla sinnen, så jag sa "jag ser igen henne!" nej det gör du inte Emma lilla.
 
Igår var den stora planen att åka till Mica-mottagningen, alltså där Stella terapiar. Där fick vi jobba med att känna på varandras händer och prata om det, vilket makar mer sense än vad det låter, men jag orkar / vill inte gå in på det för ögonblicket. Det var i alla fall svinbra, för mica är bäst, alla som har haft några sex-issues bör gå dit på dirren okej hör ni det! Men ja, när vi var klara där åkte jag hit och hängde med Onna och Kiti. Vi åt mat och förstörde nästan en kastrull (men den är räddad woop), pratade mycket om olika killar i Kitis liv (jag håller riktigt bra koll vill jag faktiskt säga) och hade en sådär lagom bra tid. Jag och Kiti hann också ha en hiphop och pringles-stund, för såna behövs visst, och sen försökte vi sova. Det var inte så lätt. Jag och Onna bröt ihop av skratt över att säga "dansband" på engelska ("era fjantar." var kitis respons) och sen låg jag och inte-sov i huuuundra ååår. Fast de tror inte på mig för jag "har snarkat hela nattjäveln". Bara halva, om jag får be!
 
Idag vaknade vi okristligt jävla tidigt (!), men det blev pannkaksfrukost! Jag var trött och irriterad, men när jag väl fick i mig lite pannkakor med nutella och grädde muntrade jag upp mig en del. Och nu är det jobbhäng som sagt. Vi avbryter varandra för saker som "kan du svara på en slangfråga?" och "varför sjunger Lisa Ekdal om en tjej?" så allt är som det ska. Och ja, nu är ni up to date, ha det bra blogg-gäng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0