Man kan ta livet av sig, man kan också ta en cigarett

Rubriklåt: Piller i badkaret med Marcus Krunegård, som verkligen är en anthem och han är ju med i så mycket bättre i år sååå it tracks
 
Hej igen gänget, nu har jag sovit ikapp så jag mår mycket bättre nu! Fast jag är typ...lite skakig? Det är lite weird. Men förutom det mår jag bra! Och igår åkte jag ju him. Där åt vi stroganoff och såg så mycket bättre! Eftersom ni älskar mina tankar om detta perfekta program kan jag berätta de för er:
-Silvana gjorde mig besviken. Liksom vad...vad gjorde hon? Det hade ju inget med låten att göra alls? Är så besviiiken :( gör bättre nästa vecka tack!
-Marcus version på Silvanas låt var dock riiiktigt bra! Är peppad på att se honom göra fler låtar!
-Benjamin överraskade med att vara helt okej att titta på. Han tar ju mycket plats, men so do I, så det gör ju inget. Hans tolkning var inte alls i min smak men han hade verkligen ansträngt sig och det gillar jag.
-Hur sjukt att Plura inte är död? Han känns död...fattar ni?
-Mamma rellade starkt till Ana Dias. Det var gulligt.
 
Så, det var mina tankar, grattis till er. Sen såg jag och mamma lite på gilmore girls, men jag var så trött att jag knappt kunde tänka så jag åkte hem. Där skrev jag lite med folk och blev fly förbannad på olika dudes som förstör för folk jag bryr mig om (som vaaaanligt), och sen sov jag det bästa sovet ever. Seriöst jag mår så bra av detta sov! Jag gick upp ordentligt först vid 2 och det gjorde jag fan rätt i. Och snart kommer Saga för damhäng! Jag dricker cider och peppar inför detta, bra start på dagen lol. Jag kanske borde jobba natt? Jag har liksom inget problem med att dagar börjar och slutar lite hursomhelst. Jag känner liksom itne "om nu blev det sen morgon" utan mer "jag hoppade över morgonen, nu är det eftermiddag, nice". Det är tydligen inte vanligt? Med denna reflektion lämnar jag detta mellan-inlägg därhän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0