Så som jag ser dig idag, så är du i mitt hjärta alla dar

Rubriklåt: Sofias bröllopspolska med Navarra, för till slut kom jag (=lilla) på en svensk låt om bröllop!
 
Haj haj nu är jag tillbaka! Det var ju en evighet sen sist hallååå. Och jag har varit på Jennies och Albins bröllop! På en mystisk ö! Okej den var inte såå mystisk men öar är lowkey mystiska generellt. Vi tog oss till Rotebro (shoutout till lyssnare av flashback forever, hoppas ni skrattar) under många rants från mig om att jag hatar Stockholm, och där hämtades vi upp av Stellas kompis Erica och hennes kille. Lotta var också där och tillsammans körde vi jättelänge till båten. Vi lekte gissa fråga tänka (Pink är den svåraste att gissa på, älskar det) och lyssnade på bra och mindre bra musik, och sen var vi framme vid båtarna. Jag lyckades klättra ner i den läskiga båten och vi åkte ut till en liten ö, närmare bestämt Vässarö.
 
Väl där var det "pub". På vägen hade jag sagt "allt jag vill ha just nu är ett glas rödvin och en kopp varm choklad!" och så fick jag båda de sakerna! "Älskling, jag såg grädde! Jag tror det finns varm choklad!" sa Stella och hon hade rätt. <3 Vi hittade ett par som inte kände någon annan, så vi blev deras bästisar (stalkers). Vi gjorde ett quiz och pratade om blindfrågor och bostäder bland annat. Sen gick jag och Stella till vår stuga och lyssnade på flashback forever och sov, basically.
 
I lördags gick vi vilse, men sen åt vi frukost. Då mådde jag jättedåligt (inga ordentliga toaletter, ingen struktur som jag kände igen, osv) så jag tog det lugnt större delen av dagen. Vi åt lunch som var "nån slags pyttipanna...tror jag" (visst låter det emmigt eller hur...), men efter att ha fixat oss lite och sånt var det vigsel! Stella hade kostym och var orimligt snygg vill jag meddela. Vår bästis-tjej hade också kostym, hon är 1 bi butch icon. Kan man vara butch om man är bi? Skit samma, båda var snygga (men Stella var snyggast ofc). Och vigseln var så bra! Prästen var festlig och väldigt berörd (han kände brudparet personligen), det sjöngs mycket (kanske inte mina favoritlåtar direkt, men de sjöng inte utan dina andetag, woop!) och sen gick vi ut till "you make my dreams come true" vilket ju är himla festligt. Jag vill också gå ut till en partylåt på mitt bröllop!
 
Det skålades och hölls på, och vi umgicks mer med våra bästisar, men sen var det middag. Med jättemånga tal! Riktigt bra tal dessutom. Toastmastrarna var exemplariska, verkligen, och jag blev lite rörd ibland måste jag ändå säga. Och Stella höll ett supertal! Och i det råkade hon säga (utanför manus) "både jag och Jennie är ju här med de vi vill spendera resten av livet med". Eeeeh hjälp? Fick ungefär hjärtstillestånd pga hallå det finaste jag har hört. Nåt som inte var det finaste var maten, som definitivt inte var Emma style, men äsch man kan inte få allt. Talen fortsatte och till slut hade jag nästan fått ihop hela brudgummens stora och förvirrade familj, med hjälp från min bordsgranne. Jag var mycket stolt när jag kunde förklara det för Stella sen. Men ja, vi gick till dans-lokalen och där dansades det till can you feel the love tonight som "brudvals" (den går inte i valstakt faktiskt!) och vi dansade också och var romantiska. Sen...gick vi och la oss. Vi är #sämst.
 
Igår var det brunch, och det behövde denna hungriga emman verkligen, och efter ett par timmar åkte vi hem. Hemresan var trööööötttt och så också gårdagskvällen, men då orkade jag i alla fall skriva klart min skrivuppgift, som ni kanske får läsa senare i veckan vad vet jag. Vi beställde pizza (vi hade båda bara antagit det utan att ha sagt det till den andra) och tittade på en svt-dokumentär om barnporr och polisarbettt runt det. Den var dessutom syntolkad, med manus av Helena! Så jag var såklart extra uppmärksam på syntolkningen. Och ja, det är typ det vi har gjort idag också? Sovit och dokumentärat och Felixat och hängt med katterna. Sherlock har verkligen gosmaraton i Stellas knä nu, hon har legit legat där i en timme minst. Det skulle aaaaldrig Jossan göra. Men nu är jag klar-blågad, thank god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0