Did I fuck my whole life up, did I miss my one true love

Rubriklåt: Cowboy blues med Kesha som jag hörde igår hos Onna och också exakt nu, men nä för nu tog den slut lol
 
Hej från det mest random tåget ever! Kan inte riktigt smälta att jag nu åker hem och ska tillbaka imorgon, det är...rörigt. Men vad gör man inte liksom? Så jag tänkte berätta om min gårdag, som var bra. Till exempel för att jag fick sova! Jag vaknade när Onna gick upp, men fick sova till hennes skrivande vilket ju är drömmen. Jag drömde om låtarna jag hörde, vilket gjorde allting konstigt, typ "hallå lyssnade vi på pussycat dolls imorse?" det gjorde vi tydligen lol. Hon gjorde äggröra och (misslyckad tyvärr) bacon till lunch och vi skrattade massor åt Justi Bieber's "lonely" och hur producenten Benny (his real name) måste ha tänkt. Det blev mycket kul i våra hjärnor, som mycket blir. På eftermiddagen var hon på terapi och sen jobbade vi var för sig, ett tag.
 
Kiti och Stella kom och vi köpte mat från bun meat bun! Goooda burgare och shakes! The hype! Vi åt maten och diskuterade hur man vet om någon har en flickvän inte (det vet man inte var det vi kom fram till), hur man får bort ungdomar från kaotiska situationer (det går inte typ) och annat trams. Vi lyssnade på svordomslistan och hade flow, men sen åkte jag och Stella hem till henne. Det var enklare att åka därifrån till tåget, så vi gjorde så. Det är också skönt för då slipper jag bära hela min enorma väska idag. Och jag fick sova med min tjeja! Och lyssna på nya flashback! Så ändå mycket värt.
 
Idag gick vi upp okristligt tidigt (kul att kristna ofta gillar att gå upp tidigt...) och jag följde med Stella till praktiken för att vänta på tåget. Och alltså det är så fint! Hon är så bra på sitt jobb och ärendehanterar och hanterar viktiga papper och är the queen! Det är svårt att förklara men det är så vackert att se henne klara saker. Men jag hann bara träffa en av hennes kollegor, för sen åkte jag till tåget och nu är jag här. Vi lämnade Alvesta precis. Sååå...ses imorgon på andra tåget lol!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0