I don't need a ring around my finger to make me feel complete

Rubriklåt: I don't need a man med the pussycat dolls, som vi hörde igår och som passar bra på kvällens mood
 
Hej från himma! Haddock har just nu en field day med att skälla på...nånting i trädgården. Undrar när han ska chilla med life egentligen? Han är snart tre år, skärpning unge! Mer om djur blir det i detta inlägg, men inte riktigt än, först ska jag prata om min gårdagskväll med Skogis. Dååå var vi på bar! Den ni! Det var inte igår man såg en sån. Vi hittade ett redigt sunkhak som inte hade så mycket folk men däremot hade drinkar for days! Dröm! Så vi drack drinkar och berättade allehanda skvaller ("sååå nu när du har berättat om alla andra, hur är det med dig?") och analyserade en massa relationer. Riktigt perfekt liv!
 
Vi gick från baren (ändå rätt nice att de stänger så tidigt?) och pratade glatt om våra favorit-orgasmer på vägen till ica, mycket rimligt, och där köpte vi chokladpudding och chips vilket är om möjligt ännu rimligare. Vi satt hos henne (hennes dude var inte hemma den här dagen heller! Jag kommer aldrig få träffa vampyren this is a hate crime) och drack boxvin och åt pudding och kacklade. Då kom vi fram till att vi är raka motsatser när det kommer till att bo på ställen (jag vill super-rota mig! Hon vill rycka upp rötter!) och att jag vill vara nära alla men vissa gillar bekanta. Jag hatar bekanta, då har jag ju inte kommit nära dem än! Det är ett problem! Nu ropade Sara till Haddock att "du är beroende av tennisbollar och du förtjänar inte dem!" ...oookej.
 
Jag kom hem vid 01 och föll i säng, även om jag tyckte att det var märkligt att jag inte såg en Jossa. Så när jag vaknade och hon inte hade kommit fram än ringde jag mamma och japp, hon hade sprungit ut och legat under trappan hela natten. Fyyyy fan. Så hon var helt livrädd och när pappa skulle hämta mig för att åka hit låg hon bakom toaletten och gömde sig. Bebiiis! Så pga detta och också pga att rörläggare kommer imorgon fick hon åka till mormor. Det är ett tryggare place. <3 så nu är jag här och ska snart få grillat, trots superkylan. våren är här bestämmer jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0