När vuxna leker med hjärtan och barn leker med gevär

Rubriklåt: Hjärtan och gevär med Simone Christersdotter, aka Onnas kompis eller ja kanske fd kompis men ja det är så vi kan den låten och vi hörde den igår
 
Hej från Onna-hemmet! Detta är seriöst en av mina favoritplatser på jorden. Det är så tryggt här. Onna är på väg hem från jobbet (hoppas jag, bilen var sen sa hon) och jag har just ätit sen lunch / mellanmål (säger vuxna mellanmål? för vuxna äter ju det, men säger de det?) och lyssnar på goblet of wine. Och igår kom jag hit och Kiti kom inflygandes för att hänga med oss. Hon sprang runt och var rastlös och knäpp och Onna bakade ost och skinkpaj, jag satt nog mest här har jag en känsla av. Vi åt pajen (så gooood) och pratade om bdsm, vad man får fantisera om (allt? inte allt?), sex och dissociation, att bli raggad på av killar (Kiti har väldigt svårt att greppa att det i princip inte händer oss) och en massa annat som jag nu inte minns. Det var mycket trevligt hursomhelst (okej tant-Emma) och när Kiti hade gått pratade jag och Onna en massa om systemgrejer och sen sov hon och jag typ skrev med folk och tittade på youtube.
 
Idag har Onna jobbat på kontoret och jag har sovit i många omgångar. Då hade jag den konstigaste drömmen ever, som ni nu ska få höra. Jag var ute i skrylle (en skog utanför lund, tror iaf det var där jag skulle föreställa att vara) och satt på en filt och solade, själv. Hur är detta möjligt? Hur kom jag dit? Ingen vet. Folk började prata med mig, som också satt på filtar (låter ju mer som en park än en skog tycker jag) och jag hamnade i mitten av ett gäng. Jag tror att jag först åkte bil därifrån med dem, men sen gick vi till nån slags mötespunkt i skogen, fast vi gick å filten och jag undrade hur den kunde flytta sig. Men när vi kom fram började jag prata med några randos som sa att de skulle gå en bit bort och se en konsert med...magnum, ja metalbandet magnum, och Orla Gartland (en brittisk singer-songwriter). Så vi gick dit och typ köpte öl tror jag, men sen visade det sig att istället för Orla skulle freedom call spela. Så de spelade hunting high and low och jag vrålade med, men sen kom Petter från min gymnasieklass och drog med mig till en bar, så jag gick därifrån. Sen var det et klipp och jag vaknade i skogen / parken på filten (sjukt att jag inte tappade bort den) och min pojkvän (vi kommer till varför jag hade en sån) var där och hämtade mig. Han var jätteorolig och undrade vad som hade hänt och jag försökte förklara men jag fick inte ihop det för hur hade jag ens kommit dit liksom? Så vi gick mot hem eller nåt och plötsligt insåg jag att det var Christopher jag gick med, trodde jag i alla fall, så jag fick panik och bara vem äääär duuuu? Och nånstans där vaknade jag. Verkligen en resa. Sen har jag mest chillat och nu är Onna hemma och Kiti har kommit hit. Partytimes osv. Vi ses när vi ses, kanske med mer konstiga drömmar vem vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0