Och de skrattar åt missären, för den har de sett förut

Rubriklåt: Tal av hjärter dam med Lars Winnerbäck, som vi hörde igår och alltså kan nån bygga ett altare till flöjten i den? Nån borde
 
Hallå hallå från en oerhört trött Emma som, sin vana trogen, snart ska gå! Men jag tänkte hinna blåga först om min kväll hos Lilla igår. Solen strålade, så trots kylan lyssnade vi på våriga låtar och sjöng för våra lungors fulla kraft. Det var fantastiskt att få sjunga med henne, vi gör det för sällan! Vi kramade sönder varandra, åt maxmat och levde life, och sen åkte vinet fram som det har en tendens att göra. Och då ville jag leka, som vanligt, så vi lekte gissa fråga tänka. Vi vrålade om olika folk vi gissade, skrattade åt att fråga om alla män hade en man (som en hår-man alltså) och sörgde att vi inte kunde inkludera ickebinära för vi känner för få. Vi räknade till slut och kom fram till att vi vet tio styckna. Jag älskar ickebinära de är fan the shit. Sen pratade vi hursomhelst om hur man bör känna när man är ihop med någon, drack apple sourz och hade det bra, och när vi skulle sova berättade jag sagan om Neville. Lilla vill att ni ska veta att hon anser att han är bög. Jag vet inte om vi som flator får använda det ordet? Fett oklart yall men hon tycker att han är det i alla fall.
 
Idag sov vi massor och sen åt vi choklad till frukost och var slut, och sen har jag sovit hemma och vilat och varit a wreck lol. Jävla vin alltså. sååå nu ska jag dricka mer vin? Hur tänkte du där, emma? Så, vi ses imorgon och då får vi se hur jag mår antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0