Where's your mother, fall down dead, dirty mind dirty mouth pretty little head

Rubriklåt: Pretty little head med Eliza Rickman, en myslig låt som Stella också har börjat gilla men som jag verkligen inte förstår, rubriken är lika obegriplig för mig som för er
 
Hallå från vinterkylan! Seriöst Stella säger att det är fjorton minus ute? Är det ens fysiskt möjligt? Ja det är klart det är men det är ju sinnessjukt! Liksom det är ju så kallt att man inte kan röra sig? Och jag måste till och med gå ut! Och gå runt i stan och hålla på! Det är ju helt absurt! Men vi ska vara glada, och till exempel berätta en helsjuk sak som hände igår: Henrik träffade Annika Norlin! Hon kom in på max där hen jobbade och åt efterrätt med sitt barn! Jag kollade såklart vad hon beställde, för jag är en rimlig person, så det kan jag berätta för fellow sjuka-i-huvet-people. Henrik är nu helgonförklarad för att hen har sett denna mäktiga varelse irl. Och pratat med henne! Finns det nåt coolare nä det finns det absolut inte.
 
Nu när jag fått ur mig denna urladdning kan jag berätta om min lilla tid sen sist. Jag och Stella öppnade först våra adventspresanger! Jag vet inte om jag sa det, men mamma gav oss en mini-kalender med en presang var per advent. Igår fick vi lint-bollar! Mummmms! Vi åt dessa och sen lagade vi (lol "vi") lasagne. Den var jättegod och jag mådde lite bättre, fast var lite off hela kvällen vilket var störigt. Vi åt tårtrester (det låg en random pinne på min tårtbit wtf), läste, blev äcklade över folk som är alldeles för störigt kära, blev ledsna för alla mina bästa som mår dåligt (wooooääää) och sen sov vi, eller mest hon för jag kunde inte sova på hundra år. Jävla skit-kropp och hjärna man har va. Och så var jag tvungen att vakna på morgonen idag, ondska är det! Och snart ska jag åka iväg för det är tydligen humant att vara ute i fjorton minus säger folk. Japp det är klagomemma som är här, så är det ibland, ses imorgon då blir det mer spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0