Och vintrarna, jamen hur är de då, får du känna snön meterdjup och sivlervit

Rubriklåt: När du kommer hit med Jenny Almsenius, hennes nya låt som jag gillar riktigt mycket faktiskt och dessutom kom jag hit idag och det var vinter so it tracks!
 
Hej från Stockholm och Onnas hem! Sagda Onna sover och jag fryser, vilket är lame. Jag lyssnar på gilmore guys och snart ska jag sova bannemig. Men igår efter blogget (jag minns inte alls när jag bloggade men aja) åkte jag him och det var mästerkocksdags! Men min favorit åkte uuuut :( jag blev heartbroken! Hoppas hon fortsätter slakta i efter stängning. Seriöst, efter stängning är bäst, ni borde titta på det även om ni inte tittar på det riktiga. Det är seriöst bättre. Sen tittade jag och mamma såklart på gilmore girls och hade ett bra life, fast alla var dumma och kaosiga. That goddamn show alltså.
 
Sen sov jag och idag åkte jag tåg. Då läste jag en bok! Det var en bra bok! Ganska nära sanningen, heter den, och handlar om en ickebinär person! Hyyyype! Ooooch den hade samma redaktör som min bok! Flippade ur gjorde jag. Men jag kom fram och jag och Onna gick om varandra, men vi tog oss hit genom snön (som inte var meterdjup och silvervit) och sen har vi haft det härligt. Vi har prisat kokt korv, roastat bokar, vrålat av obehag, haft ett bra life och sen kom Kiti. Hon kom in med en tallrik flingor och ville ha mjölk, men vi hade ingen mjölk, så hon fick (ovispad) grädde. Hon var överlycklig och slevade i sig med stor pasion. Hon var i allmänhet extra konstig och filterlös, så jag och Onna skrattade extremt mycket åt henne. "Mycket ska man vara med om", sa Onna när hon hade gått. Och nu sover Onna som sagt och jag ska också supersova. Hoppas jag. Åh nej jinksade jag det nu :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0