Vi har tid, vin och varandra

Hallå hallå! Sjukt i hela huvet att inte börja med en rubriklåt. Men nu är det söndagskväll och jag sitter upp vilket jag personligen är mycket imponerad över. Och livet är ganska nice, skulle jag säga, jag dricker överblivet vin och lyssnar på fanatical fics. Mysligt värre. Och igår var minsann Annoushka här! Hon var chockad att jag inte bloggade när hon kom, sådär som jag ofta gör, men jag var extra bra. Vi kacklade om allt som hade hänt i våra lives (inte mycket), åt fryspizza ("det är så bra när man är hos Emma, man får alltid mat som man kan äta!" seriöst bästa komplimangen) och drack lite vin, och sen blev det mellotime! Det var seriöst så jävla konstigt igår. Jag var så fucking hype för Jason, men alltså? Han körde nån weird ass version av flickan och kråkan (eller flickan i kråkan som jag sa) och sen var det ba nån weird konsert med honom och mapei och sabina? Que fucking pasa där? Och låtarna...alltså sån garbage fire det var. Jag vet, jättetråkig sak att säga, men ändån. Jag led igenom allt. Men vi drack bubbel och åt jättejättejättegod efterrätt, så det var typ värt det.
 
För att smälta detta blev det fucking åmål! Satan i gatjäveln vilken bra film det fucking är. Seriöst säg en bättre film oh wait you're literally unable to. Vi vrålade åt alla fina scener, försökte syntolka åt varandra i olika omgångar, skrattade och pratade tramsiga språk och dialekter. Vi ropade "det borde du ha!" om allt möjligt (det makar sense för oss, typ), sa rubriken hela tiden när vi insåg att klockan inte var så mycket och när filmen var slut körde vi en klassiker och lyssnade på shirley clamp. För hon är bäst och alla vet det. Jag tvingade henne att säga bästa och sämsta låt som om hon var med i cirkelen, till mycket muttrande. Moha. Det var en mycket härlig kväll och vi gick och la oss utan att vara superpackade woop.
 
Idag vaknade vi lagom till p3 krysset! Men jag kunde typ ingenting? :( kränkt! Men vi åt lunch och tramsade och sen åkte Annoushka hem, så jag sov som en bäb. Emma Black bjöd på massor av riktigt invecklade sexdrömmar. Tack :)) så, resten av dagen idag har varit ganska tom ja. Jag har lyssnat på poddar och pratat med min tjeja och haft ett bra litet life. Ses imorgon säkert ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0