What the hell happened in helsinki?

Rubriklåt: March march med the chicks, som vi hörde igår och vibeade till och alltså...jag vill också veta vad som hände i helsingfors dude?
 
Hej och hallå! Vi sitter och tittar på reddit videos och har ett bra life, och jag har faktiskt saker att blogga om idag så det är inte bara blabb! Grattis till er! För igår lämnade jag ju huset en liten stund, och det för att möta upp Onna och gå och handla fika. Vi köpte både daimtårta och kladdkaka, så vi levde fan life! Vi jobbar upp till fettisdagen mark my goddamn words. Så vi tryckte i oss kaka, lyssnade på svordomslistan och pratade om låtar som säger att man ska lyssna för att sen inte säga nånting, att ens vänner ska utmana en (alla tycker inte det tydligen) och en massa random blaj mest. Det var gosligt!
 
När Onna hade åkt hem åt vi lax (!) och tittade på mello. Och idag har jag åsikter! Här är mina åsikter...wait for it...gggggaaaayyyyyy!! Eh, ja, det var mycket gay. För det första, Oscar fucking Sia. Han var så gay och härlig och gay! För det andra, så fort Julia Elfrida dök upp på skärmen sa Stella "hon ser lesbisk ut" och sen fick vi veta att Melanie Vebe (Webe?) skrivit den. Så jag sprang för att hämta datorn och kolla twitters kommentarer, men då hade hon redan hunnit säga att hon var gay! Vi skrek. Låten var inte särskilt bra, men seriöst vem bry? Sen är ju Patrik också mycket gay, och Melanie var med på den låten också, seriöst hon är vår räddare. Och så dotter, som nog inte är gay men alla tycker hon är snygg, och ovanpå detta Eva Rydberg my queen! Det var mycket party helt enkelt.
 
Så det var ju en urladdning, vilket gjorde mig hur trött som helst. Så efter en del felix gick vi och la oss och bara låg och fnittrade åt trams och pratade. Bästa känslan att göra det. Sen har vi supersovit och nu åt vi precis upp daimtårtan, så vi är redo för nytt fika! Låter som ett skämt men det är sant vi ska baka snart. Mer om detta bakande och annat kul får ni imorgon! Märker ni hur bra jag mår eller? Ni borde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0