Bakom husen försöker solen gå ner, men det är svårt att gömma sig när man vet att andra sir

Rubriklåt: Balladen om brunnsparken med Alice B, en vintrig och glitter-gay låt som jag har hört idag
Tilda: Haha, för henne var du väl lite löst folk? Kanske? Älskar dina random inhopp här i blågen <3
 
Hej igen hörni, här är er klump-Emma. Jag sover på orimliga tider (orimliga!) och äter knappt och mår röv i allmänhet. Och pluggar inte och samlar damm typ. Men just nu mår jag helt okej, så jag bloggar. Jag går runt i nattlinne och skräpar och lyssnar på poddar, just nu singelrådet för Matilda Berggren är life. Hon pratar jättegullig fake-stockholmska med o-flit i detta avsnitt om ni undrar. Just det imorgon ska jag lägga upp podd! Då är det jag som pratar med cringe-stockholmska lol. Det kan ni njuta av då.
 
Meeen vad mer har hänt? Jag har drömt cray drömmar så som att Alex hade glömt att vi skulle ses (detta skulle aldrig någonsin hända!) och att Stella blivit r & b-sångerska som lät som Justin Bieber (hoppas hon hade sin Bieber-frisyr då också). Det är orimligt. Jag har bråkat med Ingmar ännu mer än vanligt, så nu står han helt snett med en borste under sladden för att det ska funka, dignified af. Hoppas Jonas ringer snart och räddar honom eller ger mig en ny data. Helst det senare tbfh. Höjdpunkten idag har annars varit att köpa pizza, men det blev drama för 1. mamma ringde och sa att de skulle köpa asian express och frågade om jag ville ha, två sekunder efter att jag hade beställt. 2. Budet hade lämnat min glass till någon annan så han fick komma tillbaka med den. Och 3. Han gav mig cola zero :((( seriöst vad fan är det för dryck? Fuck off cola zero. Ska hälla ut den. (skoja)
 
Just det, en social sak har jag gjort, jag tittade på en (gammal) livestream med Sara. Då skrattade vi mycket åt folk som utsätter sig själva för fara och tror att alla gör så, Sara andades in ingefära (det är tydligen en grej) och det var en gosig tid. Men ja mest ligger jag i sängen och äter inget nästan jämt och sånt. Meh. Så, nu är ni up to date, harebra!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Hehe jo sant I guess... Och kommentarerna might be random och sällsynta men I do read pretty much alla inlägg :D

2021-01-12 @ 17:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0