hon hade blå jeans och läderjacka och en halmhatt med fjäder upp

Rubriklåt: Alice med Loreen (original av eldkvarn), som jag lyssnade på igår och alltså wow the lesbo vibes! Mums!
Tilda: Jaaa let's! Har tänkt skriva till dig massa gånger men har för mig att du har haft två fb-konton eller nåt sånt förvirrande
 
Hej och hallå! Stella är här och har möte bredvid mig, men hon deltar inte så mycket. I don't blame her för det verkar supertråkigt verkligen. Och jag ska blogga om mitt life, och igår efter blogget kom mamma hit. Vi städade och ordnade och jag försökte tömma en frusen askkopp och sånt där (det var en mardröm) och sen åkte vi him. Där pluggade jag en massa och mamma bakade semlor! Så gosigt! Och när vi åt dem tittade vi på ett av de nya avsnitten av helt lyriskt! Jag blev orimligt hype på detta men jag hade jobbat med dikter jättelänge då, så det passade.
 
Vi åt sen varma mackor och tittade på mushmushmush, jag kommer inte förklara det fler gånger men det är Sveriges mästerkock, och min hjärna var fried så vi tittade på gilmore girls. Jag hade faktiskt gjort en skrivuppgift och en vanlig uppgift hallå! Men livet var bra och jag drack julmust och somnade typ i tid, och imorse var jag mer smart och skrev en andra uppgift. Woop! Och sen fikade jag med Alex och jag fick veta exakt hur...orimligt lite hen vet om alkohol. Hen trodde att vin och sprit var kolsyrat. Tänk på detta. Hur det skulle fungera. Tääänk på detta. Men ja, vi mötte Stella vid tåget (men hon ba gick av och dissade oss? jag blev arg för det var kallt lol) och nu sitter hon och mötar och vi har ätit olika matar. Ses när vi ses gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0