I know you've had a rough time, but here I come to hijack you

Rubriklåt: Making the most of the night med Carly Rae Jepsen, en mysig och snygg låt som beundrades igår
 
Hej från en stressad memma som snart måste gå, woops! Jag ska ta några klunkar äcklig cola zero för att lugna mig. Blääää men it does the trick ändå. Och igår igår vet ni vad som hände dååå? Dååå fick jag äntligen träffa min lillasyster igen! Jag kan knappt fatta det! Det hade gått en månad :( men vi träffades igår bannemig och såklart blev det bubbel för att fira. Vi lyssnade på lesbiska dängor och beställde maxmat och hade det underbart, och sen hade hon till och med köpt öl till oss. Riktigt god öl faktiskt! Vi drack den och pratade med Kiti om livsval och moral vs lagar och annat serri, och med varandra om bikinitrauman och andra läskiga saker vi varit med om när vi var små. Vi sjöng några favoritlåtar och lyssnade på snygga beats, kramades (no shit) och skrattade åt knäpa saker som ut- och invända nuggets...hon trodde att nån sjöng "crispy inside" och vi undrade hur fan det skulle funka. Det vet: ingen.
 
Sen skulle vi sova och det blev äntligen saga! Jag berättade om that moment när trolldomsministern hälsade på under julmiddagen och hur steeelt det var. Lilla var fucking hilarious:
-Vet du vad det blir om slughorn har ett party och det blir fight?
-Hornslagge!
Vi fnittrade sen om att räkna får och jag berättade om min rädsla för att får kanske kommer spy i min närhet nån gång (mina två rädslor ju) och sen funderade jag på om de ens kan det. "Det finns många djur som inte kan spy! Kiti till exempel!" ropade jag då. (hon kan inte spy pga gastric bypass alltså.) Lilla försökte sen låta som en björn genom att bara säga "böööörn!", så allt var på topp och vi skrattade alldeles för mycket. Sen sov vi, åtminstone jag, Lilla hade svårt att sova blä. Men jag sov wooop! Och idag har vi haft country-förmiddag med sombreros och cola zero blä, och snart ska jag åka till Osby! Serri det är årets första färdtjänstresa hur fucking sjukt? Can not handle dammit. Så, vi ses när jag varit där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0