Winter has come for me

Rubriklåt: The swan song med within temptation, från förra veckans cirkelskiva och jag hörde att det var snö i förmiddags också så wooop! För er som gillar snö. (psychopaths every single one of you)
(skrivet igår på natten, bloggen bråkar igen)
 
Nu är det kväll, natt, igen och jag ligger i "den lilla lilla sängen" himma. Jag har provat konceptet propavan, så snart hoppas jag att jag somnar, och tills dess ska jag blogga. Nej alltså jag ska inte blogga tills jag somnar, det vore märkligt. Men ja, idag var en dag, och på dagen sov jag som en bäb naturligtvis. Helt knäpp är jag ju inte liksom. Men på eftermiddagen var jag up and about och pratade med till exempel min tjeja, om vilka möbler vi ska ha när vi flyttar ihop (är det värt att flytta upp en soffa till stockholm eller inte tro?) och annat trams, och med Sara för en allmän catchup. Om att umgås på distans sa hon: "Du brukade ju prata jättemycket telefon när du var liten. Du borde ta fram den skillen! Du pratade i timmar och timmar med...löst folk." yeah, löst folk var fan ordet. Skäms lite för hur mycket pengar jag slängde på telefonsamtal tbh.
 
På kvällen åkte jag him och åt middag. Pappa gjorde biffar på vildsvinsfärs och det var gott, men mamma tyckte att det luktade helt vidrigt. Jag och pappa kände inget alls, alltså inget, men mamma var tvungen att hålla för näsan hela tiden när hon åt. Weird af. Och när vi åt tittade vi på song exploder, som finns på netflix nu? Så glad för Rishi! Han var med i gilmore guys-familjen, så jag känner mig invested i hans liv lol, och song exploder är dessutom amazing! Så vi såg lite på det och sen tittade jag och mamma på gilmore girls. Vi hann också prata om begravningar och vår släkt och sånt, och gg var roligt ("varför blev det här roligt nu? Är det för att vi är roliga?" ja. Och de pratade om den tyska kanibalen! Det har jag inte hört innan! Ja, även på den miljonte tittningen (that's a word) hör man nya saker. Vi hann också gå igenom en massa porslin och sånt som mamma vill bli av med (vill ni ha tallrikar? Vinglas? Ljusstakar?) och alla konstiga läsker de hade hemma sen jul. Jag hittade en fruktsoda och var väldigt nöjd med vinterkall rare-läsk. Och nu tittar jag på musikkritiker och chillar

Kommentarer
Postat av: tilda

löst folk, ouch............. hahahaha

2021-01-10 @ 03:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0