But youth isn't sacred and time isn't wasted as long as I spend it with you

Rubriklåt: Loaded guns med Lucy Spraggan, en härlig låt som vi sjöng till igår och det är en rad jag rellar mycket till
 
Hallå från öresundståget! Tänk att det tåget kan man också blogga från. Jag är på väg mot göteborg för en minitid där, och ska berätta om min gårdag som seden kräver. Nu stannade vi i Halmstad, där har jag inte varit på fem år. Om nån undrade.
 
Igår skulle jag plocka vibären himma. Lilla kom för att underhålla mig och vi fick fläskpannkaka (!) och sen skulle jag plocka. Well jag fick plocka i kanske tjugo minuter, sen öppnade sig himlen och det blev superregn. Men jag hade i alla fall plockat till en paj! Denna gjorde mamma och när vi åt den kom mormor så det var ju extra härligt. Regnet gav aldrig upp, så jag och Lilla åkte hem till mig, efter en intensiv debatt om vilka poddar som är bäst. Snackepoddar forever! Så lite klipp som möjligt! Mycket detaljer om folks liv!
 
Väl hemma hos maj satte vi igång good life, dog av den fuktiga luften och hade det utmärkt. Vi ställde frågor som ni såg och det resluterade i en massa prat om olika böcker och framför allt bredov-böcker. Det borde vi prata mer om! Vi drack mängder med vin, åt fryspizza (Lilla fick en pizza med köttfärs på? Var fan kom den ifrån?) och efter några timmars kackel hamnade vi på den nu något svala balkongen. Där lekte vi gissa fråga tänka och Lilla hade oerhört svårt att minnas vad hon hade fått reda på och frågade saker som "har vi båda den här artisten i listelina?" listelina är alltså hennes spellista. Den kan inte jag ha saker i. Knäppunge <3 hon var ganska full by that point. Vi pratade knäpp engelska, deeptalkade en hel del mellan varven om en massa mörka saker som vi ofta gör, köade konstiga låtar och hade en bra och härlig tid. Jag berättade en knäpp saga som bara var helt hittepå (det var valpar i den!) och sen sov vi. Idag har vi bara typ vaknat och jag har ordnat inför min miniresa, och ja nu är jag på väg. Nu blir det queerfest för hela slantjäveln!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0