I just wanna fall in love, not fuck it up, and feel something

Rubriklåt: Palante med hurray for the riff raff, en jävligt stark låt om puerto rico som passar bra för filmen var också stark och om latinos. Och dessutom är den överst i påminnelsedokumentet! Jag började i januari 2018 skriva ner låtar jag vill ha som rubrik och den andra jag skrev ner var palante, så den har stått överst sen mars 2018. Är så hype på detta! Ja jag är sjuk i huvudet ställ in mig
 
Hallå gänget! Här sitter jag och dricker cola, som vanligt alltså, och är otroligt trött. Så blir det när man är uppe till 04 woops. Men ja, igår åkte jag ju på äventyr! Äventyret var först himma, där familjen åt middag. Sara var ytterst chockad över att jag ska flytta (jag vet inte riktigt vad hon tänkte att jag skulle göra...) och stressad över att tiden går, vi åt mat och jordgubbar (med ovispad grädde, min familj är så konstiga, eller de tycker detta är jätterimligt men naaaaj) och sen åkte vi till bion. För vi skulle gå på bio på spegelen, aka extra fancy bio där man får mat och vin och grejer! Eller ja man köper mat och vin men alltså ändå. Vi såg in the height, musikalen som lin manuell miranda gjorde innan hamilton och som nu blivit film. Den var riktigt bra! Superstarka community feels, kul låtar, en del söta latinatjejer (tyvärr mest biroller dock, tjejerna som var mer i fokus var inte lika söta), kul skämt och easter eggs och annat festligt. Bra första bio-upplevelse på två år!
 
Vi tog oss hem och jag kan nämna att vi hörde "nightswimming" när vi gick förbi nåt ställe. "everybody hurts" spelades på bion (inte i filmen) så jag blev orolig att någon i bandet var död. Det var ingen thank god men ja min reaktion var ju rimlig. Jag kan också nämna Saras rimliga planering: "sen när vi har en sommarstuga tillsammans Emma, och vi har några veckor i stugan, då ska vi se om hela glee!" mycket sunt. Men ja, jag kom hem och som ni såg lyssnade jag en massa på backstage med Marit Bergman. Så orimligt bra det är! Lyssnade på Annika Norlins, Melissa Horns, Loreens och Pernilla Anderssons avsnitt. Det ska finnas fler sessonger, men jag hittar dem inte någonstans :( hur lösa är frågan? Kan man fråga p4 tro? Kanske! Men det gjorde jag i alla fall till efter 04, så jag är ganska sönder idag lol. Starkt Emma. Men snaaaart kommer skogis hit! Jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0