Seasons change and our love went cold, feed the flame cause we can't let go

Rubriklåt: Circles med post malone, som vi hörde i bilen igår, en eminent köra bil på sommaren-dänga
 
Hallå från sängen hos Stella! Vi ligger utslagna, men jag måste faktiskt blåga, för I'm a smart woman osvosv. Och igår var en jävla bildag! Vi körde hemifrån supermegatidigt och efter en stund var det dags för roadtrip-leken där man väljer artister på givna bokstäver. Bra förklarat. Det blev allt från arg tjejpunk (inte mitt fel) till hiphop (alltid mitt fel), från metal till crazy frog, standard. Vi fikade på ett väldigt skitigt café för lastbilschaufförer (typ så) och sen åt vi lunch på en vägkrog i Stävsjö. Där fick jag superpanik, sååå panikångest i stävsjö är ju kul ändå. men sjukt nog lyckades jag äta min mat efteråt och det var en så god spetta! Sjukt!
 
Vi lyssnade på lite quiz och sen var vi till slut framme i Kista där de skulle bo. Vi hängde på hotellet ett tag och de fick info av sin bostadsrättsförening i nya huset. Det var serri det tråkigaste jag hört. Dog tråkdöden. Men när de slutat prata om mög kunde vi åka till min tjejaaa! Så nu har de första flyttlådorna hamnat där och de har sett lägenheten <3 och katterna! älskar det! Men satan vad trött jag var igår, så när de åkt tittade vi på todd och sen slocknade vi, efter bra samtal om hur vi mår just nu och hur vi tror att den andra mår och när det inte stämmer.
 
Idag fick jag sova ett tag thank god, men sen jävlar skulle vi träna vägar! Jag och mamma tränade på vägen ut till gatan (ganska långt för att vara ut till en färdis men ändå) och sen lite av tunnelbanevägen men inte hela för vi fattade inte riktigt. Stella ska hjälpa oss imorgon. Pappa kom sen och hämtade oss och vi körde till ett slott för att äta lunch! okej först skrev jag "äta café" hur fan mår jag. Det var jättefint där och jag hinkade i mig hundra liter vatten och åt en kanelbulle till lunch för jag var för död för mat. Rip mig. Sen har vi handlat och nu ligger jag helt jävla utslagen i sängen men snart ska vi ha partaj. huuur ska jag orka :( jag vill orka mer! jag orkar inte orka så här liiiite! okej det var det, jag har det ganska bra så ni vet hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0