So if I lose my mind och vill hoppa från balkongen, kommer du fånga mig då?

Rubriklåt: Lose my mind med Myra Granberg, som jag valde i bilen idag och alltså det är en så konstig rad insåg jag idag. Liksom, ska hennes kompis stå nedanför balkongen så hen kan fånga henne? Ifall hon losar sitt mind? Eller ska hen hinna fånga innan hon hoppar somehow?
 
Hallå från den oerhört varma sommarnatten! Det är absurt varmt, men det gör (nästan) inget, för jag är i min egen säng! Jag älskar min säng och mitt hem hallå! Och nu ska jag berätta om slutet på vår semester. Jag skrev ju bok som jag sa igår, och det gick helt okej tycker jag. jag vill skriva mer bok snart! Hmm ska jag försöka få nåt skrivet imorgon kanske? Oklart hur, men ändå! Längtar tills jag bor någonstans där jag (förhoppningsvis!) kan få lite skriv gjort. Hursomhelst, sen fick jag göra det bästa jag vet, alltså plocka vinbär! Och de var så oerhört fina och mogna och i stora fina klasar! Jag mådde underbart och farmor satt bredvid och vi pratade om böcker och sånt. Men jag fick bara plocka två kannor typ, för sen var det nässlor i busken :( jättetråkigt ju! Men vi åt korv med bröd (vi kom inte på vad vi skulle äta, men jag tänkte på korv med bröd utan att säga det, och sen sa pappa det, stark manifestering) och sen spelade vi kanasta. Jag älskar att spela kanasta! Jag och mamma tramsade om "jag slänger en knäkt" till boten anna-melodin och jag och pappa matchade varandra jättedåligt men vi kämpade på. Hallå ni borde spela kort med miiig :( jag bara säger!
 
Så det var en bra dag. Sen sov jag nästan inget på natten, som en tönt, och idag åkte vi hem. Vi hörde många knäppa låtar i bilen (mamma valde rick astley, taskigt) och åt på spånsta som man bör, och sen kom jag hem. så jag har sovit såklart, men inte överdrivet mycket, och mått bra fast det är orimligt vaaarmt. jag vill fucking bada! hoppas det inte åskar imorgon så vi kan göra det. men nu ska jag sova så det blir imorgon godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0