All tid som vi gav varandra dog ut som en summer flower

Rubriklåt: Den sommaren med Jireel och Miriam Bryant, en somrig dänga jag hörde nyss och alltså Miriam är så bra i dennnn
 
Hallå i värmen! Jag har i alla fall fått igång min fläkt, så vi säger att det hjälper at least somewhat va. Det här landet är så sjukt som kan vara såhär varmt men också så kallt! Det borde inte gå tycker jag :( Men jag ska berätta lite om min tid sen sist, som väl inte är så mycket i och för sig, men jag har varit himma. Vi åt sprödbakad torsk som jag sa var "väldigt god, smakar inte alls som halvfabrikat" och sen fick jag veta att pappa hade gjort den själv. Wooops. Vi tittade på standup och jag fick veta att mamma hade sett Ahmed, aka min största boycrush, på mejeriets humorterass dagen innan! Vrålade lite om hur snygg han är. Whaddup I'm a lesbian fuck you!
 
Sen skulle mamma baka en massa inför idag, för idag ska vi fira Saras och Benjamins förlovning! Så hon bakade rulltårtor och vi lyssnade på töntig musik och bestämde saker inför flytten. Flyttbesluten gick bra, bakandet gick väl sådär kanske. Hon tappade en rulltårta (pappa märkte inte detta fast han satt bredvid och hon skrek, och sen när han såg den sa han bara "men varför har du gjort så?" genius) och hennes hemgjorda sylt blev rinnig (men så god) och hon kände sig allmänt out of practise. "fan, jag skulle tvingat dig att baka mer!" var min slutsats. Sen kom jag hem och chillade, skrev med Tilda och hade det väl bra. Och nu har jag sovit och duschat och ätit like an adult och snart ska jag iväg. Men just det, ska bjuda på en dialog med Finn som jag glömde:
Jag: Jag fattar inte hur folk har så svårt för ditt namn!
Finn: Nej eller hur, ickebinära har ju ofta konstiga namn men mitt är ett vanligt namn!
Jag: Ja, folk heter ju Finn!
Finn: Exakt, inte som att jag heter...sten!
...starkt att välja det föremål som faktiskt är ett namn. Och med detta lämnar jag er i värmen, ses imorgon efter äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0