and I'll compare you to wild swimming

Rubriklåt: Wild Swimming med Martha Tinston, en så fin och somrig låt som nästan får en flata som mig att bli straight för hon gör ett case för män alltså

 

Nämen hallå! Det är söndag kväll och jag har inget internet. Homofobi äre. Så jag tänkte berätta lite om mitt liv, men eftersom allt är helt warped med tid nu pga inget internet så tänker jag bara och endast berätta om min gårdag, alltså lördag. För jag kan och den var lång. Och jag var ju till exempel på Saras och Benjamins förlovningsfest! Vi satt i deras trädgård och åt massor med kakor och frukt och hade det bra. Vi pratade om alla tusen flyttar som ska hända nu (starkt gäng i år verkligen), att pappa var nöjd med en mango i Sverige för literally första gången ever (jag tappade det över detta) och hur fan jag, Stella och våra tre katter ska kunna få plats i en förhållandevis liten lägenhet. Svårt fan.

 

När kalaset slutat (typ) åkte jag iväg till Malmö för sommarhäng med Husse och Lilla! Husse fixade olika sorters bröd som han sa att han ”ska bli nyfiken på” (men han var inte det då? Okej…) och vi åt detta med en massa goda grejer på balkongen. Jag blev slagen med en pizzaspade (nåt ska jag alltid bli slagen med) och vi (mest de) var peppade på all mat som åts, som vanligt. Vi drack lambrusco (som ibland luktade skumbanan), kände känslor och sen blev det mer snacks och balkonghäng som sig bör. Jag och Lilla sjöng rubriklåten och sländornas dag och andra dängor, Husse skrattade massor åt min analys av Lillas familj och sen hamnade vi i någon konstig värld där det var rimligt att göra nån slags checklista (typ veckorevyn-style) för hur man får en fin och våldsam relation om man är gay. Det skrattade alla mycket åt. Jag drack öl och spelade mitt göteborgska alterego Marianne (”den bästa groggen är den man har hemma!” blev hennes motto) och allt var varmt och härligt, men sen åkte jag och Lilla hem till henne. Där var allt…varmare och inte lika härligt för det var just varmt. Men vi försökte sova och lyssnade på gammalt mord och tramsade om att vara arg på fåglar (det ska man inte vara!) och ”det är bloood överallt!” innan vi lyckades sova. Och där avslutar jag det här inlägget, såry om det blir två inlägg rakt efter varandra nu, eller till och med tre om det inte funkar imorgon. Nä skoja då drar jag him I’m dying over here.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0